Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért az ilyen nőket hívják itt szép/jó nőnek?
Rengeteg kérdésben megfigyeltem már, hogy vannak a szép/jó/mű nők, akik elvileg minden férfinak kellenek:
Meg vannak az átlagos nők (azaz mindenki más, aki nem instabitch), akiknek a barátja/férje/párja titokban mind a fentiekre vágyik.
De hol marad a természetesen szép nők kategória?
Szerintem ők pl sokkal szebbek, mint a fentiek:
Torma Andrással teljesen egyetértek.
Mondjuk úgy érzem, h Torma Andris meg a Kérdező nagyon egymásra találtak: a full naiv vs. full reális. 😊
Köszönöm #35! Megtisztelő. 😊 Mondjuk, én nem tartom magamat vmi IQ bajnoknak, a józan paraszti ésszel bőven megelégszem.
De, sikerült megnevettetned, köszönöm, ma rám fért. 😊😘
torma bandika egy egyszerű troll.
próbál kitűnni a tömegből azzal, hogy osztja az észt meg betol ilyen idejét múlt bullshiteket, de alapjában lerágott kutyacsont amit itt nyomat.
nem olvastam el egy hozzászólást se.
szerintem az első és a második kategória is nagyon szép sminkkel és smink nélkül is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!