Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért képzelik azt, hogy minden pasi alapjáraton akarja őket?
Figyelt kérdés
A kedvenc mantrám a "félnek tőlem a pasik", meg hogy "őt csak egy igazi FÉRFI tudja kezelni". Miért áltatja magát ezzel ennyi nő?2017. szept. 20. 15:02
21/27 anonim válasza:
Mert itt az oldalon is mondják, hogy a pasiknak csak a punci a céljuk; néha már mindegy is, hogy milyen a nő; minden nőnek van 100 udvarlója; nagyon elszabottnak kell lenni, hogy egy nőt ne akarjanak, stb.
22/27 anonim válasza:
Sajnos nagyon son nyámnyila pasi van, akit ha negyvenszer elkuldesz az anyjaba, akkor is jön és udvarol, kérlel. Na, most ezzel mit kezdjek? Hatarozott nökent hatarozott Ferfire van szuksegem, akire fel tudok nézni, aki kordaban tud tartani.
23/27 A kérdező kommentje:
22: Ti amúgy tényleg ennyire nem értitek a jelenséget, amiről beszélek? Itt a férfi az, akinek lelankad az érdeklődése, amit a nő azzal magyaráz, hogy "nem tudta kezelni". Erről beszélek, és erről szól a kérdés, minden mást hanyagoljunk már!
2017. szept. 20. 17:05
24/27 anonim válasza:
Nem hittem semmit, és nem érdekel, hogy bepróbálkozol-e vagy nem.
És azt sem gondolom, hogy undorító személyiségem lenne. Elfogadom, ha valaki nem jön ki velem, nem kedvel, de nehezen hinném, hogy bárkinek is normális oka lenne egyenesen undorodni tőlem. Arról meg nem én tehetek, hogy te idejöttél dühöngeni, és én személyesítem meg a te fejedben éppen azt a jelenséget, amit te láttál/kitaláltál, nem fog meghatni. :)
25/27 A kérdező kommentje:
24: Nem dühöng semmi, egy kérdést tettem fel, amire te válasz helyett a saját életed részleteit hánytad ide. Többet ne offolj, kérlek!
2017. szept. 20. 17:14
26/27 anonim válasza:
Válaszoltam első körben normálisan. Én kérek elnézést, amiért rám húztad a maszlagodat. :)
Amúgy meg nem minden nő képzeli ezt. Ha meg a férfi érdeklődése lankad, akkor pedig egy átlagembernek könnyebb rákenni arra, hogy félt tőle, mint arra, hogy voltaképpen biztos olyan undorító a személyisége, hogy inkább lelépett a másik.
27/27 anonim válasza:
Heh ez a fiktív női nem a fejeitekben, akiket 1-2 neten látott idiótáról mintáztatok tényleg elég nagy bajkeverőnek tűnik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!