Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan időzítsek? Le akarok feküdni vele?
Találkoztam egy lánnyal, nagyon jól néz ki, nálam 10/10es, a saját ízlésem szerint. Hamarosan elfog költözni a városból, 4 évig volt csávója, most 19 éves. És azt mondta csak alkalmi kapcsolatok érdeklik, élvezi az életet. És egy van most neki. Nagyon bevállalós határozott csajnak tűnik.
Szóval én összeakarok járni vele. Nekem is jó lenne. Viszont amikor konkrétan mondtam egy mondatot valahogy így hogy "ha majd mi le fogunk feküdni...." azt mondta hogy "Miből gondolod?" "Mert úgy érzem így lesz" "De nagyon magabiztos vagy".
Aztán mondta, hogy menjünk át egy másik helyre. Ott is megittunk valamit. Viszont haza kísérni nem engedte magát, de mondta is hogy nem visz haza senkit.
Rólam azt mondta hogy helyes vagyok, lehetnék izmosabb.
De a szövegem tuti jó nála.
Viszont ha most a napokban írnék, hogy találkozzunk azzal elijeszteném azt hinné össze akarok vele jönni.
Én régen voltam csajjal, és nagyon megkívántam sietnék egyből. Mennyi időt adjak neki?
Én 25, a lány 19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!