Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyáltalán létezik még olyan férfi /itt 30-40 között/ aki normális párkapcsolatot szeretne? És nem dugópartnert meg heti 1-2 napra csajszit vágyak kielégítésére?!
8.
Igen ismerős, de nem akarok senkit megbántani, de így van sajnos.
10.
Én nem a tökéletest keresem, hanem az Igazat. Érted? Nincs olyan, hogy tökéletes ember, senki nem az és én sem. Én a belső értékekre gondoltam mint pl. normális értékrend, férfiasság, megbízhatóság, hűség, magabiztosság, és ha baj van akkor legyen az ember mellett...és a többi, most ezek nagy dolgok? Szerintem nem.
13.
Van egy ismerősöm ismerőse. Egy jóképű, 34 éves, jó egzisztenciával rendelkező férfi. Ő a kelendők csoportjába tartozik. És tudod mit mondott? Elege van a haszonleső, dologtalan rosszhírű /ribis/ nőkből és inkább már nem is ismerkedik, mert belefáradt abba, hogy nem mint embert nézik a belsőt, hanem csak a testi igényekre vannak elég sokan ráállva, azt hogy a másik embernek vannak még emberi érzelmei az már annyira nem fontos. Sokan vannak, akik már inkább "elbújnak" és csendben vannak. Szerintem vannak még most is kelendő férfiak és nők.
14-es
Köszönöm! Igaz
Annyira jó olvasni, hogy mindenki általánosít, miszerint ha egy férfi 30-40 között még szabad akkor az gyakorlatilag selejt.
Nyilván, senki sem tökéletes, ám azért nem minden fekete és fehér.
Kérdező: igen, vannak, ráadásul nem is kevesen. A titok abban rejlik, hogy amikor ismerkedsz, azt komolyan kell venni és meg kell ismerni az embert. A beszédéből, a hanglejtéséből, a terveiből, satöbbi. Már az elején fel kell tudnod ismerni, ki az akinek nem naposcsibe kell.
Igaza van a 4-esnek a 30-asok nagy része már foglalt.
Ha mégse az
- Direkt nem akar kapcsolatot v milyen magánélet okból.
- Olyan borzalmas személyisége van h 10 perc után sikítva rohannál el tőle.
Nem jártam erre mostanában, de régebben az volt, hogy a nők a pasik felső 20%-hoz, kritikusabb vélemények szerint 10 százalékához vonzódnak.
Eltelt egy pár hét és ott tartunk, hogy már a férfiak 98%-a alkalmatlan a kapcsolatra.
Lassan kevesebb lesz kis hazánkban a kapcsolatra alkalmas férfi, mint a jó magyar focista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!