Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egyáltalán létezik még olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyáltalán létezik még olyan férfi /itt 30-40 között/ aki normális párkapcsolatot szeretne? És nem dugópartnert meg heti 1-2 napra csajszit vágyak kielégítésére?!

Figyelt kérdés
???
2017. szept. 19. 19:50
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

8.

Igen ismerős, de nem akarok senkit megbántani, de így van sajnos.

2017. szept. 19. 20:40
 12/26 A kérdező kommentje:

10.

Én nem a tökéletest keresem, hanem az Igazat. Érted? Nincs olyan, hogy tökéletes ember, senki nem az és én sem. Én a belső értékekre gondoltam mint pl. normális értékrend, férfiasság, megbízhatóság, hűség, magabiztosság, és ha baj van akkor legyen az ember mellett...és a többi, most ezek nagy dolgok? Szerintem nem.

2017. szept. 19. 20:43
 13/26 anonim ***** válasza:
72%
Persze, hogy értem. Arra próbáltam célozni, hogy ebben a korban már nagyobb kompromisszumokat kell kötnöd, a legkelendőbb férfiak és nők ugyanis már rég elkeltek. Viszont megbízható normális férfi tuti, hogy van, csak talán nem egy Brad Pitt, vagy esetleg nincs meg az a minden nőt lehengerlő stílusa.
2017. szept. 19. 21:00
 14/26 anonim ***** válasza:
79%
Hagyjuk már ezt a legkelendőbb pasik meg nők fiatalon elkelnek dumát. Hol éltek ti? Pont hogy egy minden szempontból jó pasi nem fog hamar elköteleződni. Ha meg itt lesz az ideje nem egy 20 éves pi*át fog választani, hanem egy olyan nőt aki szellemileg is partnere lehet és elért már valamit az életben, vagyis kb egy vele egykorút. És ez a nőkre is igaz, amelyiknek kicsit is fontos önmaga, az előbb kiteljesedik majd utána választja ki tudatosan a társát!
2017. szept. 19. 21:11
 15/26 A kérdező kommentje:

13.

Van egy ismerősöm ismerőse. Egy jóképű, 34 éves, jó egzisztenciával rendelkező férfi. Ő a kelendők csoportjába tartozik. És tudod mit mondott? Elege van a haszonleső, dologtalan rosszhírű /ribis/ nőkből és inkább már nem is ismerkedik, mert belefáradt abba, hogy nem mint embert nézik a belsőt, hanem csak a testi igényekre vannak elég sokan ráállva, azt hogy a másik embernek vannak még emberi érzelmei az már annyira nem fontos. Sokan vannak, akik már inkább "elbújnak" és csendben vannak. Szerintem vannak még most is kelendő férfiak és nők.

2017. szept. 19. 21:13
 16/26 A kérdező kommentje:

14-es

Köszönöm! Igaz

2017. szept. 19. 21:13
 17/26 anonim ***** válasza:
86%

Annyira jó olvasni, hogy mindenki általánosít, miszerint ha egy férfi 30-40 között még szabad akkor az gyakorlatilag selejt.

Nyilván, senki sem tökéletes, ám azért nem minden fekete és fehér.

Kérdező: igen, vannak, ráadásul nem is kevesen. A titok abban rejlik, hogy amikor ismerkedsz, azt komolyan kell venni és meg kell ismerni az embert. A beszédéből, a hanglejtéséből, a terveiből, satöbbi. Már az elején fel kell tudnod ismerni, ki az akinek nem naposcsibe kell.

2017. szept. 19. 21:21
 18/26 anonim ***** válasza:

Igaza van a 4-esnek a 30-asok nagy része már foglalt.

Ha mégse az

- Direkt nem akar kapcsolatot v milyen magánélet okból.

- Olyan borzalmas személyisége van h 10 perc után sikítva rohannál el tőle.

2017. szept. 19. 22:27
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem jártam erre mostanában, de régebben az volt, hogy a nők a pasik felső 20%-hoz, kritikusabb vélemények szerint 10 százalékához vonzódnak.

Eltelt egy pár hét és ott tartunk, hogy már a férfiak 98%-a alkalmatlan a kapcsolatra.

Lassan kevesebb lesz kis hazánkban a kapcsolatra alkalmas férfi, mint a jó magyar focista.

2017. szept. 19. 22:48
 20/26 anonim ***** válasza:
100%
19#, nana, itt összekevered a dolgokat. Arról van szó, hogy a nők többsége a férfiak csak egy töredékét tartja elég jónak magához képest, szó sincs arról, hogy ennyi férfi alkalmatlan lenne párkapcsokatra. Ezek a férfiak egyszerűen nem kellenek a nőknek, és nem ezért mert annyira gázak lennének -hisz a nők többsége sem egy főnyeremény- hanem mert ennyire elborult a nők elképzelése, hogy nekik milyen überpasi jár(na). És ez az arány egyre csak rosszabb lesz.
2017. szept. 20. 00:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!