Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nős férfi találhat lelki társat?
Már ne haragudj de hogy a francban lehet egy kérdést megválaszolni alap infók nélkül?
Szeretőt keresel?
Titokban?
Megengedetten?
Válás közben vagy?
Kényszer házasságban élsz?
Szex miatt kell?
Ember...gondolkodj már azzal a zsírcsomóval a fejedben mielőtt baromságokat írsz ki...
Kettőnk közül mondjuk én meg tudom oldani a problémáimat, nem tetű módjára mások után ácsingózok, mikor házasságban élek valakivel, akivel tojunk egymásra.
Ha nem érdekelnek a válaszok, akkor szenvedj egyedül egy kalap sz-r házasságban, aztán keseredj meg egyedül, erre nem lehet mást mondani.
Segíteni annak lehet, aki hagyja.
Nos, elméletben lehetséges.
Viszont az más kérdés, hogy kinek milyen a hozzáállása a kérdéshez, mert jelentősen befolyásolja a dolgok lényegét.
Vegyünk pl. engem. Én nem hiszek abban, hogy van valahol, valaki aki az én kedvemért született a világra. Felcímkézve a lelki társam, a nagy Ő. Én úgy gondolom vannak emberek akikkel jól működünk együtt és van akikkel kevésbé vagy egyáltalán nem.
És mint mindenhol, itt is számít az idő! Tehát sok kapcsolat jól indul, majd szép lassan széthullik. Miért? Mi romlott el? Ami régen működött az most miért nem?
Erre persze rengeteg megoldás létezik, sokat változtak és nem egy irányba, ami régen jó volt, most már nyűg. Vagy egyszerűen nem ápolták a kapcsolatot és szétesett az egész. Az ellentétek vonzzák egymást jelenség létezik. És van olyan pár aki a különbözőségük ellenére együtt tudtak maradni, mert mindig figyeltek egymásra, hiába volt két világ.
Szóval az elején sokat segít a biokémia a dolgok élsimításában, de amikor az már nem működik teljesen, akkor marad az emberi tudatosság.
Felmérni a károkat és megvizsgálni, hogy érdemes tovább menni.
Ha eltávolodtatok a régi kedvessel és jött egy új, izgalmasabb, akivel jól együtt tudsz működni, ez valahol érthető jelenség. Viszont ha mostani kapcsolatodból semmit nem tanultál, akkor a következő csodanő sem fog életed szerelme lenni, mert az újdonság varázsát a legnehezebb fenntartani a kapcsolaton belül. És ott vagytok, ahol a part szakad.
Szóval a kérdés az te, hogy állsz, hozzá a kérdéshez? Felújítod a régi kapcsolatot? Vagy azt már nem lehet? Esetleg túl sok energiád veszne bele? És az új kapcsolatnál az a kérdés, vajon azt hagyod majd veszni, ha csak várod, hogy minden rendben alakuljon?
Ez az egyszerűen feltett kérdés szerintem nagyon bonyolult vallójában, és oldalakat lehetne róla diskurálni.
De ha érintett vagy a kérdésben, akkor próbálj meg eltávolodni a kérdéstől, és nézd végig a szilárd tényeket. Valahonnan indultatok, valahová tartasz. Te mit tanácsolnál saját magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!