Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes újra megpróbálni?
Szóval kb 2 éve jártam egy sráccal közel fél évig. Szakított velem, nem mondta el miért, sablonszöveggel zárta le. Nekem eléggé fájt, mert első szerelem volt.
Azóta nagyon sokat változtam, sokkal magabiztosabb lettem, amit hibáimnak véltem, azokon változtattam és már máshol tartok szerencsére, mint 2 éve. Azóta már sikerült persze lezárni őt, együtt is voltam 2 sráccal utána bár rövid ideig, de egyiket sem szerettem.
Nemrég összefutottunk és nagyon jól elbeszélgettünk, beültünk kávézni is, nagyon jól elvoltunk az első szerelmemmel.
Azóta folyamatosan írogat nekem és szeretne találkozni.
Szerintem megint szeretne összejönni velem, bókolgat is, utalásokat is tesz rá.
Szóval a kérdés az, hogy érdemes-e belemenni ebbe? Egyszer már nagyon megbántott, de most kicsit össze vagyok zavarodva, mert szeretném vele újra megpróbálni, de lehet, hogy csak azért, mert nem éreztem azóta sem hasonlót senki iránt. 22/l ő 24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!