Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak megfektetnétek a lányt tepernétek érte?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy bejön a lány, többször hozzáértek (kar, láb, hát) és meg is csókoljátok őt, de utána nem keresitek. Ez azt jelenti, hogy csak könnyű dugásra vágytatok, de több energiát nem fektettek a dologba?
2017. szept. 8. 17:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Igen, ezek után már arra várunk, hogy az ajtón kopogtasson anyaszült meztelenül, egy masnival átkötve.
2017. szept. 8. 18:07
 2/9 anonim ***** válasza:
68%
Ha lazát, ha komolyat akarok, dugni akarok. Helyzetfüggő, hogy kiért mennyire teperek.
2017. szept. 8. 18:21
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ha akarsz valamit,azért tenni kell, bár nekem nincs gyomrom mások érzéseit ilyen szonten megkárosítani,sorry..
2017. szept. 8. 18:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Nem kell ebbe többet beleképzelni.
2017. szept. 8. 18:50
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Semmi teperest nem olvastam. Meg konnyu dugasnak sem kellesz.
2017. szept. 8. 19:02
 6/9 anonim ***** válasza:
75%

Én azt furcsálltam, hogy nálam még csak csók sem volt, ő dugni akart: túl sok érintés( kar és átkarolás a derékon), és ezen kívül csak egy összepillantás volt, és ennyi.

Nyilvánvalóan csak dugni akar(t), mégis kitudakolta a nevem, rám keresett és írt utána. :D

(Nem vettem komolyan)

Szóval én egy dolgot szűrtem le:

ha a pasi komolyan gondolja veled, akkor keresni fog, pláne úgy, ha már csók is volt.

Ha nem keres ezután, egyszerűen nem akar komolyat.

(Az én esetemben sem akart ráadásul komolyat -szerintem-, attól függetlenül, hogy semmi nem volt és mégis rám írt utána. A te eseted pedig plán nem venném komolyan)

N

2017. szept. 8. 19:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Innentől már azt várja,hogy tálcán kínáld magad.Nyilván ha érezne irántad,akkor ő keresne,és nem játszmázna.
2017. szept. 8. 20:21
 8/9 anonim ***** válasza:
Durva az a képmutató szint, ami miatt lepontozták a #2-es válaszom. A legtöbb ember nem aszexuális és ezért dugni akar. Ebben mi nem hasznos?
2017. szept. 8. 20:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Vagy azt, hogy másnál is próbálkozott és ott hamarabb célt ért.
2017. szept. 9. 02:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!