Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van még rajtam kívül olyan nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még rajtam kívül olyan nő itt, aki soha nem tetszett senkinek?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból. Állandóan arról van szó, hogy egy átlag alatti nőnél is ezren próbálkoznak, nők és férfik egyaránt ezt állítják...
2017. szept. 8. 10:17
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Olyan nincs, hogy egy nő ne testszene senkinek sem. Mindenkinek meg van a maga sajátos szépsége. ;)
2017. szept. 8. 14:06
 12/17 anonim ***** válasza:

#10 Ezt nem akarom elhinni. Vannak olyan nők, akik a férfiaknak tetszenek, de tényleg csak szexre kellenek (maradéknak menőzés), de ők tesznek is elég sokat ezért a szerepért (lakkbőr mini, virsli száj, hogy egy klasszikust idézzek).

Rossz közegben mozogsz / kiválasztód a veled valójában nem egy súlycsoportban lévő férfit, akinek tényleg maximum arra vagy jó azon az este.

2017. szept. 8. 14:33
 13/17 anonim ***** válasza:
Most nem azért de ha valaki nőt felszednek mert csak szexre kell a pasinak, akkor miért nem tudod megtartani valamelyiket? Van akire rá sem néznek! Ő hogy tudjon nőként érvényesülni?
2017. szept. 8. 15:02
 14/17 anonim ***** válasza:
Muhahaha, vicces kérdés. Ismerek olyan lányokat, akik ezt mantrázzák. Igazából jó pár srácnak tetszettek, akiket egyszerűen ignoráltak. És igen, kép alapján lehet megmondani a dolgot. Ha felraksz egy képet és válaszol pár srác, valakinek tuti, hogy tetszeni fogsz.
2017. szept. 8. 16:14
 15/17 anonim ***** válasza:

Én épp ilyen vagyok. 20 éves vagyok,de szűz, még nem is csókolóztam soha. Pár bunkó,agresszív disznó jelentkezett, hogy szpjam le őket, meg 70-80 éves vénemberek akarnak dugni, normális pasi soha nem próbálkozott,rám sem néznek soha, az iskolában a fiúk csúfoltak és vertek.

Én már belenyugodtam,hogy soha nem lesz barátom(bár így,hogy nekem nem a szépet teszik,hanem az igazi arcukat látom nem is nagyon bánom), egyedül azt sajnálom, hogy nem lesz gyerekem.

Veled mi a helyzet kérdező? Van kedved beszélgetni privátban?

2017. szept. 8. 21:14
 16/17 A kérdező kommentje:
Írhatsz privátban utolsó (persze ha ténylegesen lány vagy, itt vigyázni kell), szívesen beszélgetek.
2017. szept. 8. 21:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Jó látni, hogy itt mindig egymásra találnak a tévképzetek és erősítik egymást! :D
2017. szept. 8. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!