Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül olyan nő itt, aki soha nem tetszett senkinek?
#10 Ezt nem akarom elhinni. Vannak olyan nők, akik a férfiaknak tetszenek, de tényleg csak szexre kellenek (maradéknak menőzés), de ők tesznek is elég sokat ezért a szerepért (lakkbőr mini, virsli száj, hogy egy klasszikust idézzek).
Rossz közegben mozogsz / kiválasztód a veled valójában nem egy súlycsoportban lévő férfit, akinek tényleg maximum arra vagy jó azon az este.
Én épp ilyen vagyok. 20 éves vagyok,de szűz, még nem is csókolóztam soha. Pár bunkó,agresszív disznó jelentkezett, hogy szpjam le őket, meg 70-80 éves vénemberek akarnak dugni, normális pasi soha nem próbálkozott,rám sem néznek soha, az iskolában a fiúk csúfoltak és vertek.
Én már belenyugodtam,hogy soha nem lesz barátom(bár így,hogy nekem nem a szépet teszik,hanem az igazi arcukat látom nem is nagyon bánom), egyedül azt sajnálom, hogy nem lesz gyerekem.
Veled mi a helyzet kérdező? Van kedved beszélgetni privátban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!