Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezért ilyen ótvar a válaszadási arány és maga a nemek aránya netes társkeresőkön?
Már-már annyira felborult a nemek aránya internetes társkeresőkön, hogy már egyre több az olyan, ahol több mint tízszer annyi a regisztrált férfi mint a nő.
Ez, hogy lehet, amikor elvileg kiegyensúlyozott a nemek aránya a való életben?
Én feltételezem azért, mert 10-ből 9 nő már alapból "én nem ismerkedek neten" típus. Tehát úgy vannak vele, hogy aki akar valamit tőlem, az legyen elég tökös és élőben kezdeményezzen nálam. Különben nem is méltó a pasi hozzám.
A férfiak meg pont fordítva vannak ezzel, a legtöbb férfinak tetszik a társkereső gondolata, mert:
-nem kell késő este hangos szórakozóhelyekre járnom, és egy zsák pénzt otthagynom, és hajnal 5-kor lefeküdnöm, amikor még csak nem is garantálja semmi, hogy nőkkel fogok ismerkedni a bulin
-nem kell beégni a kollégáim előtt, ha elszúrok egy próbálkozást a szociális körömben, vagy a munkahelyen
-nem kell átélnem, hogy nappal leszólítok egy csajt valahol az utcán, buszon vagy plázában és 8-10 ember röhög rajtam amikor odajön a kigyúrt pasija és becsicskít
-nem kell egy vagyont kiadnom méregdrága fesztivál bérletre(pl. Sziget, Volt), ahol rengeteg a külföldi pasi akik biztos konkurenciák, és még a zene is egy igénytelen fos
Csak annyi, hogy felregisztrálok ingyenes társkeresőkre és jönnek a csajok elvileg, kell ennél több?
Igen ám, csak a valóság olyan, hogy ha most varázsütésre egy helyiségbe varázsolnánk egy magyar társkereső tagjait, akkor olyan lenne mint a BME-VIK évnyitója. Tehát egy nagy rakás kan egyrakáson és néhol elvétve egy-egy (sokszor nagyon csúnya) nő. Jó nő meg szinte nincs vagy lehetetlen elérni, mert körbe ostromolják a férfiak.
Nagyjából jól látom a helyzetet, szerintetek is ez lehet az oka a 10:1-es férfi:női aránynak a magyar netes társkeresőkön?
Tehát tökéletes jellemzsége az állandóan "jó pasizós" nőknek.
Nekem egy ismerősöm se keres normális párkapcsolatot neten.... Szexkapcsolatot, alkalmi partnert annál inkább, de ezeket a pasi ismerőseim... A lányok inkább élőben keresnek partnert.
(Abból kiindulva, hogy még egy nem társkereső oldalon is kapja az ember a farokfotókat meg a tolakodóan szexuális jellegű ismerkedős üziket csak azért, mert odabiggyeszti a komment végére, hogy "L" vagy "N", igazából meg tudom érteni...)
Tény, hogy nagyobb a "zaj" társkeresőkön, mivel sok srác csak ott mer írogatni, élőben nem ismerkedik, de előnyös profillal és megfelelő kommunikációval ez áthidalható.
Amúgy a nők sincsenek könnyebb helyzetben, ha a munkahelyükön vagy baráti körben nincs megfelelő lehetséges partner, akkor a netes társkeresésen kívül mi marad? Szórakozóhely, ahol részegen fogdossák őket vagy az utca, ahol max. perverz papák szólítgatják le őket?
A kérdezőnek van egy jókora kisebbrendűségi komplexusa.
Ezt kellene legyőznöd és utána egyből megoldódna a csajozási probléma.
A te hasonlatoddal élve: miért nem te csicskítasz be más férfiakat?
Arra születni kell. Most hiába játszaná meg a menőt, ha mellé ronda és/vagy rossz testalkatú. És hiába az edzések, nem mindenkinél azonos a végeredmény.
"A nők (én is) azt szeretik ha különlegesnek érzik magukat. Mi különleges van abban ha sorozatban én vagyok a 40. akire ráír az illető jó esetben valami egyedit de nagy átlagban ugyanazt mint az előző 39-re. Egészen más ha odajön az utcán hogy jól nézek ki szeretné tudni van e pasim bár én speciel azt szeretem ha valaki előbb legalább minimálisan megismer."
Hát, én a másodikban sem látom a különlegességet, pláne ha sorozatban te vagy a 40., akihez odamegy.
(Mellesleg az a durva, hogy aki nem különleges, az is annak akarja érezni magát...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!