Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az alacsony pasiknak is simán van esélyük bármilyen nőnél (ahogy itt sok lány állítja), akkor mi az oka annak, hogy alsó hangon 10-ből 9 szerelmes pár férfi tagja szinte mindig min.175 magas?
#10: "A "nem hányinger" kommentedből pedig igen is lejön, hogy neked nagy mellű, szép arcú, vékony stb stb barátnő kell."
Persze, mert ha egy csaj egy minimálisan is vonzó, akkor már egyből nagy mellű, szép arcú és álomcsaj. Menj már a fenébe, te ostoba luvnya.
"Egyébként ez azért van, mert a férfiak átlagban alapból magasabbak a nőknél."
Igen, 170 magas pasi is átlagban magasabb egy nőnél mégis csak szökő évente látok az oldalukon egy csajt ellenben egy 175-ös pasival. Engem ne oktass már ki a matekról - lévén, hogy mérnöknek tanulok - te szánalmas p***a.
Nem kell a flegma bunkó stílus.
Attól mert te nem tudsz becsajozni ne gyárts összeesküvés-elméleteket.
170 cm magas a férjem. Én 156 cm alacsony vagyok :)
Tesóm szintén 170cm. A barátnője egy fél fejjel magasabb.
Ja és köszi. Igen dekoratív hölgynek mondanám magamat, és a jövendőbeli sógornőmet is.
Elvben nekem is mindig a nálam magasabb pasik jöttek be, mert biztonságérzetet és férfiasságot sugalltak... de a mostani párom alacsony, és egy percig nem zavart, már a találkozásunkkor sem. Mert magabiztos és jó a humora, ez nálam mindent vitt.
Mellesleg van egy barátnőm, aki mindig nagyon mondogatta, hogy márpedig a pasija legyen magas, mert neki az tetszik. A férje alacsonyabb nála, 6 éve együtt vannak, és imádják egymást. Szóval elviekben ki lehet jelenteni dolgokat, de hogy ki fog meg minket az már más tészta.
nincs is sok 170 alatti férfi... eddigi életem során ismertem kettőt. még egyetemen se látok nagyon ilyet, pedig 90% fiú.
az egyik 170 alatti barátommal már összejött 3 nő is, a másikkal nem vagyunk barátok, szóval nem tudom.
mindenesetre nekem is csak annyi számít, hogy nálam magasabb legyen, én 162 vagyok. ennek oka egyszerű, nálam alacsonyabb férfi mellett olyan nagynak érzem magam, mintha maszkulinabb lennék mint ő, én pedig nem akarok így érezni a barátom mellett. ennyit erről.
az ember sokszor csak azt látja meg, amit meg akar látni. szóval a te személyes tapasztalataidra nem nagyon tudok adni, mérgedben már vérszemet kaptál amúgy is.
ha már statisztikát készítesz, akkor rendesen csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!