Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is megnézitek a pasik fogát randizásnál? Kizáró ok tud lenni?

Figyelt kérdés

Nem tudom, nekem nagyon fontos. Ezt nézem meg legelőször. Nagyon kiábrándító tud lenni, ha nem szabályos (nagyon durván csálé), sárga, hiányos.

Főleg mióta fogszabályzóm volt, mindenkin először ezt nézem.

2017. aug. 30. 23:02
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Nálam a foltos meg a hiányos kizáró tud lenni... Lehet, hogy ápolja, de nem néz ki úgy, és egyszerűen nincs gusztusom megcsókolni.

Ha nem teljesen szabályos a fogsora, az nem zavar (feltéve, ha nem annyira durva, hogy zavarja a beszédben). Például a kicsit hosszabb szemfogakat kifejezetten aranyosnak tartom.:)) Illetve az alsó fogsorom nekem sem teljesen szabályos, de olyan minimális a hiba (pár mm), hogy sajnáltam erre 70 ezret otthagyni. Annyi lett volna...

21N

2017. aug. 30. 23:14
 2/9 anonim ***** válasza:
78%
Én nem. Furán is nézne a lány, ha elkezdeném a pasik fogsorát nézni... :S
2017. aug. 30. 23:14
 3/9 anonim ***** válasza:
27%
Igen, nálam is nagyon fontos.
2017. aug. 30. 23:17
 4/9 anonim ***** válasza:
20%
Megnézem, van olyan amikor kizáró ok. Pl. hiányos fogsor, sárga, lepedékes, lyukas fogak, nagyfokú torlódás, hatalmas hézagok.
2017. aug. 30. 23:22
 5/9 anonim ***** válasza:
46%

megnézem, persze. de nekem nincs bajom azzal, ha nem teljesen szabályos, vagy egy kicsit elszíneződött. szóval hófehér, teljesen szabályos fogsort nem várok el.

nyilván ha lepedékes, lyukas, vagy már tényleg nagyon durván csálé, az zavar.

aki sok teát, kávét iszik, annak pl nem lesz szikrázó mosolya, ettől nem tartom igénytelennek.

2017. aug. 31. 01:05
 6/9 anonim ***** válasza:
32%
Persze, aki normális fogazatot vár el, az egyből le van pontozva. Legszívesebben kiverném a maradékot is az ilyennek. :D
2017. aug. 31. 01:06
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Én is megnézem. Szeretem a szép ápol fogakat, mivel nekem is az van. Viszont a férjemnek nagyon csúnya hiányos, sárga, fogköves és még fog íny sorvadása is van. De mivel szeretem ezt elnézem neki,de ha párt keresnék akkor az olyan fogazatu nem jönne be egyáltalán.
2017. aug. 31. 07:06
 8/9 anonim ***** válasza:
Még az is zavar, ha sárgás a fogszíne és nem azért mert nem mos fogat.... Ez van.
2017. aug. 31. 10:17
 9/9 anonim ***** válasza:
A fogak épen tartása olyan, mint egy jó fodrász. Alapvető.
2017. aug. 31. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!