Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti is megnézitek a pasik fogát randizásnál? Kizáró ok tud lenni?
Nem tudom, nekem nagyon fontos. Ezt nézem meg legelőször. Nagyon kiábrándító tud lenni, ha nem szabályos (nagyon durván csálé), sárga, hiányos.
Főleg mióta fogszabályzóm volt, mindenkin először ezt nézem.
Nálam a foltos meg a hiányos kizáró tud lenni... Lehet, hogy ápolja, de nem néz ki úgy, és egyszerűen nincs gusztusom megcsókolni.
Ha nem teljesen szabályos a fogsora, az nem zavar (feltéve, ha nem annyira durva, hogy zavarja a beszédben). Például a kicsit hosszabb szemfogakat kifejezetten aranyosnak tartom.:)) Illetve az alsó fogsorom nekem sem teljesen szabályos, de olyan minimális a hiba (pár mm), hogy sajnáltam erre 70 ezret otthagyni. Annyi lett volna...
21N
megnézem, persze. de nekem nincs bajom azzal, ha nem teljesen szabályos, vagy egy kicsit elszíneződött. szóval hófehér, teljesen szabályos fogsort nem várok el.
nyilván ha lepedékes, lyukas, vagy már tényleg nagyon durván csálé, az zavar.
aki sok teát, kávét iszik, annak pl nem lesz szikrázó mosolya, ettől nem tartom igénytelennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!