Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hátrány lehet ismerkedésnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány lehet ismerkedésnél?

Figyelt kérdés
Elmúltam 30 és nincs jogosítványom. Elképzelhető, hogy nem is lesz. Nagy hátrány ez manapság a nőknél, ismerkedésnél? Elképzelhető, hogy emiatt egyedül maradok?

2017. aug. 28. 06:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Nézd, én nő vagyok, van jogsim, bár autóm (anyagi okokból most éppen) nincs. Nekem imponál, ha egy férfi tud vezetni, szerintem ez szexi, és neki is magabiztosságot ad. Plusz jó tudni, hogy ha jön egy spontán program, akkor nem az fog az utunkba állni, hogy "ja, bocsi, már nem jár a busz"... Illetve ha hosszútávon gondolkodsz, nyilván jobb, ha van jogosítványod. Ha majd a gyerekeket kell fuvarozni, vagy éppen a barátnődet/feleségedet kell bevinni a kórházba, mert megindult a szülés, vagy bármi... Nyilván jobb saját autóban hazavinni az újszülöttet a kórházból, mint a metrón... De ha a nőnek van jogosítványa, és megoldja úgy is az életét, hogy neked nincs, és őt ez nem zavarja, akkor hajrá. :)
2017. aug. 28. 10:19
 12/22 anonim ***** válasza:

Attól függ, hol laksz. Pesten szerintem pénzkidobás az autó meg a jogsi, kicsit talán bolondnak is tartanám azt, akinek van. Mifelénk meg kb meghalsz kocsi nélkül, muszáj hogy legyen, nem a csajozás miatt hanem hogy megélj, szóval akinek nincs, az fura lenne nekem.

Páromnak volt kocsija meg jogsija már mikor összejöttünk, így egy óra alatt odaért hozzám, nekem busszal vagy vonattal 4-5 óra volt az út.

Mondjuk nekem az egyetlen szempont az volt, hogy biztonságos legyen az autó, ne egy száguldó koporsó, ezen kívül hidegen hagy hogy milyen is az a kocsi, nem menő verda kell, hanem közlekedési eszköz.

23/L

2017. aug. 28. 10:23
 13/22 anonim ***** válasza:

engem zavarna

Mit csinálsz, ha a leendő pároddal olyan helyre mentek, amit nem lehet tömegközlekedve elérni?

2017. aug. 28. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:

HA van elég pénzed taxira, akkor ismerkedési szakaszban nem hiszem hogy hátrány lenne. Ha majd lesz családod, akkor lehet belőle kisebb kellemetlenség, de a párod tud vezetni akkor azt is meg lehet oldani.

Bulizáskor jól jöhet hogy egyik félnek sem kell figyelni az alkoholra...nekem ez mindig problémát szokott jelenteni.

2017. aug. 28. 12:09
 15/22 anonim ***** válasza:

A barátomnak van jogsija,de mióta együtt vagyunk (közel 4 év) egyszer sem ült volán mögé, és lám mégis boldogan élünk.

Nekem sincs és nem is hiszem, hogy lesz valaha is jogosítványom, mert egyszerűen félek a vezetéstől.

2017. aug. 28. 12:15
 16/22 anonim ***** válasza:
Ismerkedésnél nekem nem hátrány hiszen a pasit szeretném megismerni, jogsi meg bármikor szerezhető pár hónap alatt. Ha kapcsolat akkor nem fogadom el. Igen, elképzelhető hogy emiatt egyedül maradsz.
2017. aug. 28. 13:27
 17/22 A kérdező kommentje:
"Ha kapcsolat akkor nem fogadom el" Ezt hogy értsem? Nyilván ha kapcsolatban vagytok akkor kedveled annyira, hogy a párod legyen. Dobnád a párod mert nem tud fuvarozgatni ide-oda?
2017. aug. 28. 18:18
 18/22 A kérdező kommentje:
Egyébként egyszerűen nem megy a forgalmi része a dolognak, jó ideje próbálkozom vele. Nincs érzékem ehhez, és nem is vonz a vezetés, nem szeretek vezetni.
2017. aug. 28. 18:19
 19/22 anonim ***** válasza:
Mindenki le tudja tenni előbb utóbb a vizsgákat. Neked is menne. Úgy értettem hogy kapcsolatban hogy ha túl lennénk az ismerkedésen akkor nem ártana ha megszereznéd.
2017. aug. 28. 18:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha azert nincs, mert hiaba probalkozol, de nem megy, akkor attol tartok, vannak komolyabb gondok is. Remelem, ez nem tünik sertesnek. De ha mar nekiallsz, akarmi motival is benne, akkor szamomra hihetetlen, hogy nem jön össze. Biztos, hogy nem a jogositvany hatranya okoz nehezseget ismerkedesnel (azert szerepet jatszhat, hogy hol elsz, lenne -e ra szükseged), hanem, hogy ezzel a nem tul nagy kihivassal nem tudsz megbirkozni. Ez mar elveheti egy lany kedvet...
2017. okt. 17. 12:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!