Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet úgy is barátnőm hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet úgy is barátnőm hogy igényes férfi vagyok de hiányoznak elől a felső fogaim?

Figyelt kérdés

Mély harapás miatt teljesen lekoptak a felső fogaim ezért ki kellett húzni őket viszont hely nincs a pótlására, maximum állkapocs izületi műtéttel lehet rendbe tenni de abba nem megyek bele.

Egyébként igényes férfi vagyok nagyon adok az öltözködésre hajra illatra mindenre ezért igényes nőt szeretnék

2017. aug. 27. 10:21
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szia 😊 próbálgatom ezt az alkalmazást hátha értelmes érdekes új emberekkel akadok itt össze, eddig eléggé rossz tapasztalataim vannak remélem neked jobbak 😊😉
2017. aug. 27. 12:14
 12/12 anonim ***** válasza:
91%

Az igényesség és a fogatlanság elég nagy ellentét.

Nem jönnék össze fogatlannal. Nekem is mélyharapásom van/volt, fogszabályzóval javítottak a helyzeten, most már nem annyira vészes. De nem koptak le az első fogaim, nem kellett kihúzatni. Ráadásul el nem tudom képzelni, hogy hogyan kophat le olyan fog, aminek a vége nem érintkezik az alatta lévővel.

Akkor lennél igényes, ha megcsináltatnád, a kellemetlenségek ellenére is.

2017. aug. 27. 13:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!