Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Klasszikus lúzer, antiszociális pasiként lesz valaha esélyem barátnőre?
Csak úgy röviden magamról a negatív tulajdonságaimat illetően:
* Nincsenek barátaim
* Huszoniksz éves egyetemista szűz vagyok
* Sosem csókolóztam és beszélgettem komolyabban egy lánnyal sem
* Társaságban/emberek között szorongok ezért étteremben, közösségi helyen sem tudok enni, mert kellemetlenül érzem magamat
* Csak alkalmi diákmunkából van egy kevés pénzem
* Alacsony és vékony vagyok
* Mamahotelben élek és főzni sem tudok
* Sokszor bénázok a leghétköznapibb szituációkban (vásárlás, nem találom a bejáratot vagy bepánikolok ha mások engem néznek)
* Motiváció hiányában lusta és céltalan vagyok (állásinterjúra a 4-es pont miatt jelentkezni sem merek)
* Van jogosítványom, de nem merek vezetni (bár ehhez az tré autónknak is van köze)
* Nincsenek érdeklődési köreim/hobbijaim csak sportközvetítéseket nézek (F1, foci)
* Oldalt kezdek kopaszodni
Pozitív tulajdonságaim:
* Arcra valamelyest helyes vagyok (itt a gyk-n volt, aki jóképűnek nevezett)
* Érzelmes/hűséges vagyok és emiatt az első barátnőmet biztosan a tenyeremen hordoznám
Ezek eléggé lesarkított tulajdonságok, de nagyjából ilyen ember vagyok. De lehet, hogy egy barátnő egy csapásra értelmet adna az életemnek, de a fenti pontok miatt erre egyelőre nincs esélyem, szóval ördögi kör ez. Mit jósoltok nekem a jövőre nézve? Nemet és kort is írjatok pls. Köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!