Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan játsszam el a menő csávót?
Szeretnék úgy tenni, mintha én lennék az ügyeletes menőcsávó, mivel szeretnék párkapcsolatot kialakjítani, és a jelen énemmel ez nem menne.
Próbáltam változni, de nem jött össze, szóval marad a vetítés.(Még mielőtt előhozakodik ezzel valaki.)
Fenn lehet tartani a látszatot huzamosabb ideig?
Nekem végül mi vált be? Az önismereti terápia pszichológussal.
9-es voltam
Könnyen,gátlástalanul lépj oda csajokhoz,és ne ne érdekeljen egyáltalán ki mit gondol rólad a környezetedben.Teljesen nagy marhaságokat is mondhatsz,bunkó is lehetsz bőven, max. elküld némelyik.
Olyan vagyok alapból,mint te Kérdező.És nekem sincsenek,nem is voltak sikereim nőknél soha,mert egyszerűen normálisan,értelmesen,kedvesen közelítek a nőkhöz.
Ez nem járható út hozzájuk.
Egyszer azonban kipróbáltam ezt,hogy ittam hozzá több alkoholt is mondjuk egy buliban,majd tényleg semmit nem törődve senkivel,odamentem 2 csajhoz akik az asztalnál ültek,és flegmán,jó nagy marhaságokat beszélve tudtam beszélgetni velük legalább.Ez volt az első alkalom,amikor nő egyáltalán szóba állt velem,és tudtam 2 mondatnál többet beszélni velük kötöttségek nélkül,lazán.
De sajnos nem lehet ezt egy életen át megjátszani,pedig ez lenne az elvárás sajnos tőlük. :/
26/F
"legyen önbizalmad, légy magabiztos és határozott". - Ez mekkora ötlet.
Mégis hogyan?
Mire legyen önbizalmam? Vannak jó tulajdonságaim, de azok irrelevánsak ismerkedés szempontjából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!