Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még valami, ha a lánynak bejöttem testileg, de amúgy nem?
Figyelt kérdés
elsőre bejöttem neki nagyon, ő mondta hogy biztonságban érezte magát a karjaimban, és várja a folytatást... melkasomat, hajamat simogatta, énis viszontsimogathattam. De végül arra jutott hogy nem illünk össze. Nincs konkrét hibám, csak nem érezte azt, amit először. De ez változhat?2017. aug. 24. 20:45
1/4 anonim válasza:
Ha ezt így kimondta, akkor kár erőlködni. A lányok nem gondolják meg ilyen téren magukat.
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy változhat. Csomó férfit tartok az ismeretségi körömben vonzónak (nem voltam velük ilyen közeli viszonyban, de nagyon is vonzanak), kedvesek a maguk módján, jófejek, de nálam egy kapcsolathoz több kell. Azzal nem tudok mit kezdeni, akinek nem csengenek a tervei egybe az enyémmel például, vagy hiába szexi és kedves valaki, ha az értelmi szintje nem ott van, ahol kellene... Nekem igényem az intellektuális beszélgetés, és a felelősségteljes viselkedés (és egy csomó más dolog). Szerintem az ember a párját választja meg a legalaposabban, ha komoly kapcsolatot keres, és teljesen jogosan teszi. Ideális esetben ugyanis azzal az illetővel tölti a legtöbb idejét, amit emberekkel tölt.
3/4 anonim válasza:
Szerintem igen. Próbálkozz nála ezerrel. Ki fog derülni hogy vonzódik-e hozzád vagy már tényleg nem.
4/4 A kérdező kommentje:
3.: kedves vagy, de innentől őrá kell bízzam. Nagyon úgy mondta, hogy nem lesz változás. Azt mondta, van tapasztalata, és tudja, hogy olyan dolgok vannak (vagy nincsenek) amik később gondot okoznak majd.
De hogy mik, azt nem tudta elmondani.
2017. aug. 25. 23:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!