Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30 as férfiak, ti hogy álltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30 as férfiak, ti hogy álltok ehhez a nő témához? Mindig csak a savazást, kapom, hogy 33 évesen nincs senkim, nem kattantam még be, nincs valami bajom, ami miatt nincs barátnőm? Én meg már gyűlölök könyörögni nőknek, hogy járjanak velem.

Figyelt kérdés
Volt pár éve még több barátnőm, de 2 éve semmi. Hiába próbálkozom, csak elutasítás van. Sz.r lesz egyedül megöregedni, de ez van. A 25alattiak nem akarjak az apjukkal járni, a 25 felettiek nem az átlagos diplomás életvitelű, jövedelműt keresik, hanem az extrát, kihez oda lehet a lakásába költözni (albérletezek, motor-autó az van). Szinte könyörögni kell 1-1 nőnek, hogy beszéljen velem, fáj nekik az ismerkedés. Én meg kezdek belefáradni ennyi idősen. Már bebeszéltem magamnak, hogy egyedül minden ember boldogabb. Már kezdem elhinni. Főleg ha újabb 10 próba, újabb 10 elutasítás jön. Pedig se ronda nem vagyok, se minimálbéres, nincstelen senki.
2017. aug. 17. 19:27
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
26 évesen jöttem össze a 31 éves párommal. Aki átlagos, diplomás férfi és együtt vesszük a közös lakásunkat éppen, ugyanakkora önerővel... Mindketten céges autóval járunk, egy kanyi vasunk sem marad, dehát ez az élet rendje. Gazdagságban, szegénységben... :) Utóbbi már megvolt, majd jön az előbbi is. :D
2017. aug. 17. 21:19
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Olvasod te a kérdéseket?

Most vagy a vonzerőt csúcsán, most a legjobb a húspiaci értéked, valósággal ostromolnak téged a jó nők! Hogy lehet, hogy te nem tudsz erről?!

2017. aug. 17. 21:25
 13/16 A kérdező kommentje:
Azok szerintem kamu kérdések. Vagy gazdag pasasok irkálnak, akik után bomlanak a nők. Nekem 2 éve még 10 randim volt egy éven és 2 kapcsolatom is. Aztán öregedtem, kopaszodtam kicsit, mindjárt nem lettem kelendő.
2017. aug. 17. 21:49
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyszerű. Elszaladt a ló. Túl lett csámcsogva minden, igények az egekbe, értékrend szintúgy, mindig csak egy kicsit magasabbat.. így van ez sok nőnél fiatal korukba csorikámmal vesztik el a szüzességet, aztán jött egy normálkaliberü férfi aki felkarolta, vett neki minden ajándékot, a nőci el kezd önsajnálkozni h neki ez nem élet neki több kell. Keres egy átlag feletti krapekot, a nőcinek 2x több minden megadatik, több élmény, több szabadon felhasználható pénz, de a nőci ott tart hogy neki ez is uncsi kezd lenni... keres egy überfaintos bolond csávót aki még gazdagabb.. megad minden kiskutyaf.szát. lehetne sorolni... erre a legutóbbira van beállva a nők igényessége, hogy nekik már csak onnan kezdődik a férfi. Aztán nemmellesleg hisztiznek hogy nincs férfi, és persze a férfira kenik az egészet, hogy milyen nyámnyila, milyen igénytelen milyen esetlen... stb.. kérdem én, mihez képest?. Szerintem a sok szerencsétlen férfi még el is hiszik hogy velük van a baj..
2017. aug. 18. 01:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Ja És tudjátok mi a legundoritobb legszomorúbb dolog? Képesek annyira de annyira megjátszani még ezek után is, hogy semmi bűntudat nem emészti őket sem erkölcs, teljesen normálisnak érzik, hogy még ezen felül is elvárhatnak szinte bármit,mert nekik az jár, úgy lehúzhatnak bárkit ahogy akarnak, úgy hogy nekik nem kell fizetniük, a jólétben evickélnek és sajnálni kell őket. Van egy szenvedő férfi aki kér valamit tőlük, akkor is fontosabbnak tartják a saját maguk dolgát, hogy az ő kicsi lelki világuk mit érez..

Most ez olyan mintha a garázsodba udvarba parkolna 5 sport autó amik milliárdokat érnek, és te a lakásodon kívül sajnáltadod magad hogy milyen nehéz neked.. téged meg kell érteni.. na de visszatérve, szerintem sok férfi fut fölöslegesen köröket, fölöslegesen rágják magukat, csak a női nem táplálja beléjük hogy értéktelenek szrt se érnek.. másik fele meg fut és csicskul a nőknek a semmiért. Félreértés neessen, nem vagyok nőgyülölő, csak ezt tapasztalom látom a valóéletbe

2017. aug. 18. 02:14
 16/16 anonim ***** válasza:

Én sehogy nem állok már hozzá. Tudod kinek van ennyi ideje, pénze, meg energiája, hogy vég nélkül keresgélje a nemlétező Igazit, és közben beszedjen másfél millió elutasítást meg csalódást?

Még ha meg is találnád az Igazit a végére, már úgy leszel vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.

A legjobb és legegyszerűbb megoldás hagyni a párkeresést a 3,14csába. Feleannyit nem érnek a nők, mint amennyit kínlódni kell velük, szóval te csinálsz jobb vásárt, ha nem foglalkozol velük, ők fogják megszívni a végén.

2017. aug. 23. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!