Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as férfiak, ti hogy álltok ehhez a nő témához? Mindig csak a savazást, kapom, hogy 33 évesen nincs senkim, nem kattantam még be, nincs valami bajom, ami miatt nincs barátnőm? Én meg már gyűlölök könyörögni nőknek, hogy járjanak velem.
Olvasod te a kérdéseket?
Most vagy a vonzerőt csúcsán, most a legjobb a húspiaci értéked, valósággal ostromolnak téged a jó nők! Hogy lehet, hogy te nem tudsz erről?!
Ja És tudjátok mi a legundoritobb legszomorúbb dolog? Képesek annyira de annyira megjátszani még ezek után is, hogy semmi bűntudat nem emészti őket sem erkölcs, teljesen normálisnak érzik, hogy még ezen felül is elvárhatnak szinte bármit,mert nekik az jár, úgy lehúzhatnak bárkit ahogy akarnak, úgy hogy nekik nem kell fizetniük, a jólétben evickélnek és sajnálni kell őket. Van egy szenvedő férfi aki kér valamit tőlük, akkor is fontosabbnak tartják a saját maguk dolgát, hogy az ő kicsi lelki világuk mit érez..
Most ez olyan mintha a garázsodba udvarba parkolna 5 sport autó amik milliárdokat érnek, és te a lakásodon kívül sajnáltadod magad hogy milyen nehéz neked.. téged meg kell érteni.. na de visszatérve, szerintem sok férfi fut fölöslegesen köröket, fölöslegesen rágják magukat, csak a női nem táplálja beléjük hogy értéktelenek szrt se érnek.. másik fele meg fut és csicskul a nőknek a semmiért. Félreértés neessen, nem vagyok nőgyülölő, csak ezt tapasztalom látom a valóéletbe
Én sehogy nem állok már hozzá. Tudod kinek van ennyi ideje, pénze, meg energiája, hogy vég nélkül keresgélje a nemlétező Igazit, és közben beszedjen másfél millió elutasítást meg csalódást?
Még ha meg is találnád az Igazit a végére, már úgy leszel vele, mint a nyuszika a medve fűnyírójával.
A legjobb és legegyszerűbb megoldás hagyni a párkeresést a 3,14csába. Feleannyit nem érnek a nők, mint amennyit kínlódni kell velük, szóval te csinálsz jobb vásárt, ha nem foglalkozol velük, ők fogják megszívni a végén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!