Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Kiskunfélegyházán hol érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kiskunfélegyházán hol érdemes csajozgatni, milyen jobb helyeket ismertek, srácok?

Figyelt kérdés

2017. aug. 17. 16:49
 1/3 anonim ***** válasza:

Utcán semmiképpen sem. Ahhoz nem laknak ott elég sokan, egy idő után már mindenki ismerne.

Kisvárosban házibulikban a legjobb ismerkedni.

2017. aug. 17. 17:09
 2/3 anonim ***** válasza:

Fházi vagyok én is :D

"Csajozgatni" hol tudsz ,azt nem tudom ,rajtad függ hol szeretsz ismerkedni. Ha buliban ,akkor ott a Manhattan meg az Aréna , pont most szombaton lesz buli.

Olyan hely,ami mondjuk nekem is tetszene,fiataloknak szól,van egy kis zene ,kis közösségi hely,olyan nincs ..mondjuk én nem csajozgatni járnék oda,mert lány vagyok.

2017. aug. 17. 17:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Gratulálok a privát levél írójának, de tényleg.
2017. aug. 17. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!