Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Beszélgettem valakivel de már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beszélgettem valakivel de már nem ír. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Jól elvoltunk de két napja felszívódott.
2017. aug. 15. 14:08
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Jobb dolga/lehetősége akadt.

Bár, az görénység volt tőle, hogy nem jelezte, hogy már nem kíván veled a továbbiakban kommunikálni.

2017. aug. 15. 14:11
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Lehet hogy náluk is elment az áram a vihar miatt... Vagy azt már mindenütt megjavították?
2017. aug. 15. 14:22
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Ha már nem ír, lehet már skót.

(baadumtss)

2017. aug. 15. 15:07
 4/7 anonim ***** válasza:
lehet úgy érezte nem haladnak a dolgok már sehova. mással meg igen :P
2017. aug. 15. 15:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg tőle.
2017. aug. 15. 15:55
 6/7 anonim ***** válasza:
44%

Lehet, csak te hitted, hogy jól elvoltatok. Nekem is volt már ilyen "menekülésem". Leginkább azért, mert mindig, MINDIG ráért és írogatni akart, akár órákon át is. Én erre nem érek rá, és folyton arra gondoltam, hogy ennek semmi dolga? Nincs élete? Nincs semmi, amivel leköthetné magát, csak egész nap arra vár, hogy írogassunk már? Milyen lenne később? Úgy látszik alig várja, hogy valaki a hálójába sétáljon, aztán akkor úgy elkapja, hogy meg is fojtja... A leggázabb, amelyik virágnyelven, meg cukiskodva még szinte számon is kér, hogy miért nem érek rá én is egész állónap neki írogatni, meg miért nem írok, miért nem válaszolok, mit csinálok, hiányzok stb. stb. mindezt egy kis írogatás után. Na, kösz, nekem ez sok, komolyan, mi lenne ebből később? Várbörtön?

És igen, van, hogy csak eltűnök ilyenkor, mert kösz szépen, tapasztaltam már, hogy értelmesen az ilyenekkel nem lehet beszélni, mert annyira beleéli magát a dolgoba, hogy szinte megtámad, hogy mégis mit képzelsz, hogy nem fogsz összejönni neki, te ro-hadék. Hát ezt én nem fogom hallgatni, nem ismerem, sose láttam, sose fogom látni, úgyse számít, megspórolom magamnak a hisztit, meg a ronda szöveget és ócsárolást, amit egy ilyen tapadós kis frusztrált majom előad, ha mégse úgy mennek a dolgok, ahogy neki tetszik.

2017. aug. 15. 19:42
 7/7 anonim ***** válasza:
76%

Màr nem érdekled/ talàlt màst/ dolga van. A felszívódàs is egy jel arra, hogy hagyd békén. Amúgy az is lehet, hogy csak dolga volt, hirtelen el kellett utaznia, stb. Ha ennyire tapadsz rà hogy 1-2 nap utàn megy a hiszti/ szàmonkérés, ha eddig nem is, ez utàn végleg elüldözöd.

Nő vagyok, de én sem viseltem jól ha egy pasi ennyire ràmragadt és nincs élete rajtam kívül. Taszító. Igaz, nem túl szép szó nélkül lelépni, de van amikor nincs màs út mert a màsik fel se fogja hogy nem akarnak màr beszélgetni vele.

Lépj tovàbb. Ez a legjobb amit tehetsz. Ha akar keres, ha nem nem. Ha te kuncsorognàl utàna, csak megalàznàd magad. Ha te màr kerested de nem viszonozta akkor hagyd a fenébe. Annyi ember van a vilàgon akivel lehet ismerkedni...

2017. aug. 15. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!