Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz hogy a magas férfiaknak inkább a magas nők tetszenek?
Szerintem igaz. Eddig a 190 körüli/fölötti férfi ismerőseimnél mindig én voltam a minimum, akit még nőiesnek tartottak, nem kislányosnak a magassága miatt. Legalábbis sokaknak 160 magas lányok már olyanok voltak, hogy csak nagyon különleges esetben... A többségük a 170-180 magas lányoknak örül inkább.
Ironikus, hogy van olyan páros is az ismeretségi körben, ahol 50 centi!!! A különbség. De a srác durván nagydarab is mellé, szóval én gyanítom, hogy ott már van komplexus is rendesen.
Ami még vicces, hogy ezek a "rákönyökölök" csajok akarnak mindig 190 magas pasikat, meg alacsonynak tartják a 175-180 centiseket, holott ők még nekem is pont jó magasságúak, pedig 170 vagyok...
Én az 160-170 nőket bírom leginkább, jómagam 183 vagyok.
31/f
5-ös vagyok, szerintem a válaszomból egyértelműen kiderült, hogy férfi vagyok. Saját magamból és a barátaimból tudok kiindulni, akik szintén jellemzően magasak. De te kérdező most már biztos, hogy magas nő vagy. :D
26/F/192
Nálam igaz, akaratlanul is magas barátnőim voltak eddig. De nem jelenti azt, ha egy 160 centis nő lenne szimpatikus, akkor elhajtanám, valahol felizgatnak az apróbb nők is.
Én magam 190,5 cm vagyok.
Nekem van olyan barátnőm aki 164 körül van, a barátja majdnem 2 méter. :)
Másik barátnőm 160 körül van vagy kicsit kisebb, neki is 180 körüli pasijai voltak.
Aki 155 cm neki is ilyen 185 magas hapsija volt.
A magasabb lányoknak 170-175, pedig pár centivel magasabb pasijaik vannak.
Gyakori a magas alacsony páros, de egy magas lány ált csak magas pasit keres pl. 180 feletti lanyt ismerek neki is pár centivel magasabb barátja van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!