Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, nők! Szerintetek ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Szerintetek ez így elfogadható? Te elfogadnád-e ezeket a körülményeket?

Figyelt kérdés

Most végig úgy fogok fogalmazni, mintha neked mondanám, hogy könnyebb legyen beleképzelni magad.

A saját jelenlegi helyzetemet írom le, kíváncsi vagyok mennyien mennétek bele.

Az a helyzet, hogy jelenleg (és még két évig), nem lesz éppen egy szuper életem. Dolgozni fogok alacsonyabb pozíciókban, átlagos fizetésért (most éppen 120.000 Ft netto) és nem nagyon fogok rajongani a munkáimért. Ámde! Addig sem adtam fel, tanulok dolgokat és 2 év múlva egy sokkal jobban fizető állásom lesz, ráadásul kötetlenebb is valamivel, mint a mostaniak (no, nem valami átverős tőzsdézés).

Szerintetek ebben a két évben van értelme ismerkednek, vagy sem? Én kb. fél év múlva tennék erre kísérletet, addig is elég sok teendőm lesz saját magam körül (edzések, zavaróbb bőrhiba eltüntetése, fogászat, pszichológusi ellátás), viszont úgy fél év múlva szívesen ismerkednék újra, mivel hiányzik a dolog (régebben volt valakim és jó érzés volt), viszont akkor el kellene fogadnod, hogy az első 1,5-2 év nem éppen a "bőség korszaka" lesz.

Jelenleg családommal élek, de ha megismerkednénk és minden stimmel, van egy lakásunk ahol élhetnénk külön - illetve először inkább azt mondom, hogy megpróbálhatnánk a közös életet. Itt nagy előny, hogy csak a rezsit kell fizetni, de később is élhetünk ott, ha tetszik. (Ebben az esetben anyám át is adja nekünk a jogokat, mivel nem tart rá igényt).

Viszont 2 év múlva a dolgok jobbra fordulnak (igaz még kell hozzá a kitartó munka) és akkor már lényegesen magasabb fizetéseket hozhatok haza, ráadásul úgy, hogy élvezem amit csinálok, "magamnak" dolgozok és jól érzem magam. Akkor már élhetünk jobban (igaz nem "luxusban), és haladhatunk együtt az életben előre.

A dilemma a korom, mivel most 25, két év múlva 27 éves leszek. Szerintetek próbálkozzak addig? Ti belemennétek ebbe (feltételezve a kölcsönös szimpátiát, vonzalmat stb.)?

#út #szerelem #romantika #körülmény #öreg lennék addigra?
2017. aug. 14. 20:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Jó, hogy vannak terveid, de legyen mindig B terved is. Engem tettek már ki 4 év után is, egy évvel azután, hogy átvettek kölcsönzött munkaviszonyból. Mikor már azt hittem, minden stabil, akkor húzták ki alólam a talajt, ráadásul felforgatták az egész céget.
2017. aug. 14. 20:53
 12/24 anonim ***** válasza:
75%

"első évben nem nagyon lesznek pénzes programok, nyaralás szinte kizárt"

Ezt honnan tudod? Ha én elviszlek nyaralni meg pénzes programra, akkor jössz. Mi a tökért a te pénzedtől függ, hogy én/mi hova megyünk? Ki vagy te, az úristen?

2017. aug. 14. 20:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Olyan nőt keress, aki hozzád illik, és nem kacsalábon forgó palotára utazik pusztán azért, mert pnával a lába közt született. De a pszichológus segíteni fog ebben. Mindenesetre jó, hogy előbb rendbe akarod tenni magad, nem pedig rászabadítani másra.

2017. aug. 14. 20:56
 14/24 anonim ***** válasza:
Engem nem zavarna, mivel elmondtad, h nem elégszel meg a szr helyzettel, hanem vannak céljaid. Szóval hajrá! :)
2017. aug. 14. 20:59
 15/24 A kérdező kommentje:

Én úgy gondoltam, hogy közösen fizetve sem. Nyílván nem én fizetem az egészet, hanem arányosan fizetjük közösen.

De a legtöbb nő akit ismerek személyes sértésnek venné, ha csak felvetődne, hogy ő fizesse ki az egészet - alapból el sem várnék ilyesmit, szerintem az ilyesmit közösen "illene" (rossz kifejezés ez talán) fizetni.

Alapból abból indultam ki, hogy a nő is 120.000 Ft (+/- 30 ezer forint) körül keres.

2017. aug. 14. 21:01
 16/24 anonim ***** válasza:
15# És ha egyébként otthon laksz, akkor miért lenne probléma évi egy hosszúhétvégés nyaralás mondjuk? Vagy akár csak 1-1 egynapos program? Nem tudom elképzelni, hogy egy év alatt mondjuk egy 30 ezres kiadás ne férjen bele, vagy pedig 1-2-3 db 5-10 ezres. Pl mi Balatonon voltunk idén, a szállás összesen valami 15 ezer ft volt 3 nap 2 éjszakára, + vonatjegy + ottani fogyasztás, szintén valahol egy 10-es körül. Értem én, hogy spórolás, de azért ki is kell kapcsolódni közben és egy ekkora kiadás nem fog igazán megérződni.
2017. aug. 14. 21:16
 17/24 A kérdező kommentje:

Akkor nem lenne rá csak pénz, ha egy idő után beköltöznénk a másik házba. Így van, de akkor pedig azt kell elviselnie, hogy anyámmal egy házban töltjük az időnk egy részét, és erre viszont bizonyítottan sok nő "allergiás".

2017. aug. 14. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Eddig együttéreztem veled, de sajkos dőlnek belőled az ostoba általánosítások. :/
2017. aug. 14. 21:30
 19/24 anonim ***** válasza:
De a lakás a tietek? Igazából rezsifizetés mellett is félre lehet bőven tenni 1-2 programra, feltételezem a rezsi ilyen MAX 50K körül van, vagy kevesebb, azt felesben kell fizetni aztán annyi. Általában ahol elfolyik a pénz és nem tudnak spórolni, ott nem az 1-2 fizetős program néhanapján szokott a probléma lenni, hanem a cigi kétnaponta, kis csokika hétfőn, kis kólácska kedden, de akkor már vegyünk még egy csokikát mert tegnap is olyan jól esett... Szóval érted. A legtöbb pénz idióta apróságokra folyik el, nem pedig 2 havonta egy mozi + popcornra.
2017. aug. 14. 21:34
 20/24 A kérdező kommentje:

Régebben kivont dárdával vonultam az általánosítások ellen, de most úgy vettem észre, hogy a negatívak sajnos sokszor "bejönnek". Mármint ha nekem az rossz akkor biztos bejön...

Tudom, hosszú az út még a pszichológusnál... Megmételyezik az elmém az ilyen dolgok. Szeretném, ha nem lennének, de nem tudom abszolút kizárni őket.

2017. aug. 14. 21:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!