Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igazán különleges személyiségű, normális, testileg lelkileg gyönyörű, ritka nőkre tényleg hamar le szoktak csapni? Ilyen kevés ritka nő van?
"És a nők nagy része akkor miért nem ilyen természetre gyúr? Miért a szoliban sülnek sárgára, és aggatnak magukra mindenféle sz@rt,"
Azért mert ilyen a személyiségük:) Illetve azért ilyen sok nő, mert a férfiak jó része erre bukik, a szolira, a szilikoncicákra, a virsliszájra, kiló sminkre, hogy ha lemossa a csaj, fel se ismerik.
Láttam én már olyan véleményt is, hogy ha egy nő nem festi a haját és fehér a bőre (nem érdekli se a szolárium se a barnaság se semmi ilyen, akkor ő igényelen. Innentől kezdve én már semmin nem csodálkozom ami a pasikat illeti.
Kevés már az olyan nő akinek igazi egyénisége, személyisége van, és csak akkor akar társat, ha ő olyannak fogadja el amilyen. Nekem is fehér a bőröm, leszarom a divatot, hajat se festek, saját stílusom van az öltözködésben, imádok olvasni, és olyan párt kerestem és találtam is, akinek ezek a dolgok vonzóak, nem a plázapiccsák és összeillik a személyiségünk.
Egyébként igen, kevés az ilyen nő, de különleges férfi sincs sok.
Igen, ritkák, és igen, a jó emberismerő és hasonlóan normális és szuperjóképű pasasok, akik szintén rohadt ritkák, lecsapnak rájuk.
És ugye kérdés, kinek mi a gyönyörű. Neked nem a pirított r...c jellegű külső a gyönyörű, sokaknak meg igen. Nem véletlenül piríttatják magukat a nők - tőletek erre van kereslet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!