Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell nyomatni ezt a "majd lejjebb adja" baromságot?
Vannak elvárásaim nekem is a másik nem felé. Semmi teljesíthetetlen, úgy gondolom, helyén van az önértékelésem, tudom, mire vagyok képes, ebből kifolyólag pedig tudom, mi az, amit teljesen jogosan el is várhatnék. Nem is várok el egyébként annyit, mint amennyit magammal szemben fontosnak tartok sok férfinek viszont még ez is sok.
Itt az oldalon is, meg néha a való életben is folyamatosan hallom, hogy ha egy nőnek "magasak" az elvárásai, akkor "majd ha vénül, lejjebb adja", meg "ha nem talál senkit még pár évig, majd megelégszik mással is" vagy "később mindegy lesz neki, csak f asz legyen"... Komolyan, ez valaha, valakinél működött? Semmi pénzért nem adnám lejjebb, és nem jönnék össze olyannal, akivel a mostani elvárásaim mellett sem tenném, mert egyszerűen nem tudnék vele boldog lenni, hűséges, vagy valami. Akkor maradjak inkább örök életemre egyedül, de miért válasszak valakit csak azért, hogy legyen?
Valahol szánalmasnak tartom ezt a felfogást, meg azt is, ha valaki nem hű annyira magához, hogy kitartson azok mellett az elvek mellett, amik mentén választ egy párt. Lehet így boldog bárki egyáltalán önámítás nélkül? Nem hazugság ez a partner felé is, aki meg azt hiszi, hogy őt keresi a másik, és nem csak egy "nincs ló, jó a szamár is" eset?
Ha nincs ló. jó a szamár is. De a semminél a szamár is jobb.
"hadd ne legyen már nálam butább, lustább, határozatlanabb" ezen jót röhögtem :D
Szerintem nem érezném magamat soha szánalmasabban, ha megalkudnék. Nem akarok szamár lenni, és nem is akarok szamarat magam mellé.
Nem értek egyet, a halálig tartó magány sokkal jobb, mint egy hazugság, amiben belül halsz meg.
"Persze vannak olyan dolgok, amik az embernek a "mindegy" kategória, például az, hogy az illető milyen magas..."
A legtöbb nőnek ez pl. nagyon nem mindegy, hanem kardinális kérdés, és többek között az ilyen dolgokból adnak lejjebb idővel.
Megértelek, kérdező, mert nem baromságokat vársz el. Én sem tudnék relatíve emancipált nőként meglenni egy szexista csávó mellett, ahogyan pl. biszexuálisként sem egy homofób mellett, magyarán hasonlóképpen kell látnunk a világot, azonos szellemi szinten kell állnunk a párommal.
Nem vagyok biztos benne, hogy amikor igényleadásról beszélnek az emberek, akkor ilyesmit értenek alatta. Sokkal inkább arról lehet szó, amiről az utolsó válaszoló is beszélt: 180 centi helyett elég lesz a 170 is, kék szem helyett megfelel a barna, és az is mellékessé válik, hogy ki van-e gyúrva a másik.
Efféle emberek nem értették még meg ezt. Nálad, ahogy nálam is, elvárás már nem egy, 'juj ez így lenne szupi, az úgy lenne szupi' mérce halmaz, hanem egy minimum ", mert akármi nélkül értelmetlen kapcsolatba kezdeni" mérce együttes.
Majd mikor ezt megtanulják, nem fogják ezt csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!