Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elől foghiány de egészségesek többi fogak vagy rohadó fogak, melyiket fogadják el inkább a nők?
100 ezret is félre lehet tenni, egy év alatt akár. Havi 8300 forint. Alkalmi munkával is megkereshető.
Szánalomból és empátiából való szerelem nem lesz. Lehet valaki megértő, de attól még taszítani fogja a foghiány. Tegyél ellene!
Egyik sem jó, de a rohadó, büdös kifejezetten undorító.
Tegyél félre pénzt, keress + munkát és csináltasd meg.
Férfiként írom, hogy rettentő igénytelenségre vall, ha az első fogak rosszak vagy hiányoznak. Ha a hátsók... hát, az nem látszik legalább, az emberek meg tudtommal nem szokták egymásnak mutogatni a fogaikat még intim kapcsolat során sem.
Ugyanakkor azt az oldalt is megértem, amelyik nem hajlandó elmenni fogorvoshoz. A legtöbb fogorvos azontúl, hogy a beavatkozást egy korrekt kis egórombolással egybekötött dominanciavillogtatással és megalázással indítja, akkora pénzeket kér, amennyit nemhogy minimálbérből, hanem 150 ezerből is jó fél év előteremteni. Mindez csak fúrásra-tömésre-húzásra vonatkozik, a fogpótlásra lehet feltételezni egy 3-as szorzót.
Úgyhogy az éremnek két oldala van, de nekem sem kéne olyan nő, akinek az első fogai hiányosak. A hátsók nem zavarnának.
Most tenyleg ne bantodj meg, da na nem nöttek ki, azt mar par eve azert tudod. Azota nem tudtal annyit összegyüjteni, hogy megcsinaltasd?
Ezt nem rosszindulatbol, en gyülöltem a fogaimat ( nekem meg kinöttek, csak csalera), amit lett önallokeresetem talaltam modot ra, hogy megcsinaltassam öket.
Nekem se nott ki az egyik metszom.
Fogszabalyzo :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!