Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Valóban bármilyen csóró kövér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban bármilyen csóró kövér csúnya alacsony lúzer férfi könnyen tudna csinos barátnőt találnia ha jó lenne a humora dumája?

Figyelt kérdés
Én rettentő átlag alatti vagyok és bizony nem nagyon volt még barátnőm. Eddig a külsőt okoltam de csinos nők, barátok stb. felvilágosítottak hogy nem a külsőmmel van gond hanem az hogy nincs humorom és nem jó a dumám...sajnos ebben van valami mert nem vagyok valami okos..
2017. aug. 9. 16:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
60%
Èn alacsony vagyok(161cm), de èletvidàm, humoros, magabiztos. Mindig volt barátnőm. A legtöbb magasabb volt mint èn. Ha jòl eladod magad, nyert ügyed van.
2017. aug. 9. 18:19
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi 11 😊😊
2017. aug. 9. 18:22
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az egyik munkatársam egy fiatal kövér, alacsony pasi.

Igaz ő tesz azért hogy letudjon fogyni és fogyott is, nem is keveset. Nagyon rendes, jófej srác, aranyos, dolgos, nem lusta, állatokkal foglalkozik, van jó hobbija. Neki két nagy problémája van.

Egyik hogy nincsenek igazán barátai akikkel eltudna járni valahova ismerkedni. Másrészt hiába javult látványosan az önbizalma, egyszerűen nem tud lányokat, nőket leszólítani normálisan, csak hebeg habog, meg irtó rossz a dumája, humora az ó de nagyon ritkán mond olyat amin lehet is nevetni. El lehet vele beszélgetni minden témáról, de nagyon nehezen indul el egy fajta beszélgetés.

Nekem a nagy lányom aki 18 éves, megismerte őt mert jókat meséltem róla és megkért arra hogy mutassam be őt neki. Nem láttam akadályát, mert tudom hogy rendes srác és a lányom jó helyen lenne mellette, de amikor a lányom megismerte akkor mondta hogy ő biztosan nem lesz a pasija. Nem is azzal van baja hogy még kövér, mert látja hogy tesz a fogyásért és hogy minden jó legyen, egyszerűen annyira rossz a dumája, mindent úgy kell kiszedni belőle ami sajnos igaz, és sokszor próbál humoros lenni de nem tud, nagyon ritkán van jó humora amin tényleg lehet nevetni. Oké hogy a lányommal sok közös programjuk volt, meg a lányom nekem elmondta hogy ő nagyon jól érzi magát vele, de mint párként nem kell neki, mert nincs meg a közös összhang.

A lányom az a tipikus beszédes, viccelődőm poénkodó lány, akár csak az apja, de nagyon sokszor a munkatársam egyszerűen nem értette a viccet a lányom állítása szerint, és a lányom agyon allergiás erre ha valakivel nem lehet viccelődni mert nem érti a lényeget és mindent magyarázni kell neki.

Sajnálom nagyon a srácot, de mondtuk már sokan neki hogy változtasson ezen, mert csak akkor lesz barátnője.

2017. aug. 9. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!