Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Most dobott a barátnőm, nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most dobott a barátnőm, nem tudom hová menjek ismerkedni! Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Baráti köreimben ami amúgy sem túl széles nincsenek hölgyek, úgyhogy az nem opció,hogy haverok által ismerkedjek. kisvárosban lakok,netes társkeresőn nagyon kevesen vannak, nincsenek szociális programok, csak hétvégén egy disco. suliban/munkahelyen megint csak férfiak vannak 90%-ban.

Írogattam fb-on,de nem vesznek komolyan..szólítgassak le utcán lányokat vagy mit csináljak? Edzek ugyan meg próbálok magamnak programokat csinálni, de akkor is érzek egyfajta hiányt amit csak egy barátnő tud kitölteni.

Egyre jobban felőröl ez a magány illetve kilátástalanság, csak kezdek rászokni a káros szenvedélyekre:(

Lenne szíves valaki segíteni? jó tanácsokat is meghallgatok!

20/F

2017. aug. 8. 21:50
 1/8 anonim ***** válasza:
97%
Most dobott, te meg már csajoznál? Nagy lehetett a szerelem.
2017. aug. 8. 21:52
 2/8 A kérdező kommentje:

Miért, mit kéne csinálnom?

Tényleg fejtsd ki, önismereti célból is jó lesz..mert nem tudom pontosan mit érzek.

2017. aug. 8. 22:09
 3/8 anonim ***** válasza:
59%

Sziaszia!

Gondolom kicsit, az is benned van, hogy felejteni akarod a lányt, legalábbis én azért akartam szakítás után rögtön "pasizni".

Sajnos ez nehéz, mostanában kb. mindenki szociális analfabéta, mindenki a tindert nyomja és ennyivel megelégszik.

Próbálj meg nagyobb szórakozóhelyekre kimozdulni és ott hátha.

Sajnos ennél jobb tanáccsal nem tudok szolgálni..:(

2017. aug. 8. 22:11
 4/8 anonim ***** válasza:
94%
2.: talán túljutni lelkileg rajta, hogy igazán tudj mást szeretni és ne csak pótlékot, felejtőt keress
2017. aug. 8. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne csinálj semmit,az sokkal rosszabb,ha csajozni akarsz rögtön.Hagyj időt magadnak,mert így hamarabb lesz párod,mintha hajtod a dolgot.A nők meg úgyis megérzik,ha valami nem stimmel veled,és addig meg úgysem akarnak téged.
2017. aug. 9. 00:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem is nem reg szakitott a baratom, de eszembe se jutna mas pasit kihasznalni, meg hat...amugyse tudnam szeretni. Ahogyan te sem egy masik lanyt.

Juss tul az exeden, utana probalj ismerkedni. Nehezebb ez az ut, de sokkal jobb ha hosszabb tavon gondolkodsz.

2017. aug. 9. 01:08
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

A szakítás után (ha voltak érzelmek), megmarad a kötődés valamilyen szinten. Ez nem ér véget a szakítással. Le kell zajlania egy gyászfolyamatnak, mint minden más esetben, ha az ember elhagy valami jelentőset az életében... Az változó, hogy kinek meddig tart ez, van, akinek 2 hónap, másnak 1-2 év is, sok múlik a körülményeken is stb. Tűzoltasra keresgélni nőket lehet, normális kapcsolatot kialakítani valakivel, hiába akarod, nem lehet addig, amíg ez nem zajlott le.

Pontosan ezért én sem kezdtem senkivel, hiába vágytam közvetlenül a szakítás után valakire(nem a személy kell ilyenkor, csak a funkciója, és ez később durván visszaüt), és nem is érdekel senki, aki nincs teljesen túl a szakításon, mert baromira látszik: az exről beszél (akár szidja, akár isteníti), hasonlítgat, érzem, hogy nem figyel rám igazán és nem magamért szeret, hanem mert én szeretem/lefoglalom/elterelem a figyelmét a magányról (amit tök természetes lenne ilyenkor megélni, csam egyesek nem bírják, mert tárafüggők...), ez nem rólunk szól, hanem róla, és egy önző kapcsolat... Tulajdonképpen annak irányába átb aszás, aki meg minden más frusztrációtól/késztetéstől/embertől függetlenül akarna veled lenni...

Szokták mondani, előbb ismerd meg magad, aztán másokat. Egy kapcsolatba belemenni összetörten, fél emberként felelőtlenség.

21L

2017. aug. 9. 06:10
 8/8 anonim ***** válasza:

Nagyon jókat írnak itt, főleg az utolsó!

Magam is mindig ezt az elvet vallottam: szépen rendberakni magamat, tart ameddig tart (pl legutóbb egy fél éves kapcsolatot 3 hónap alatt tudtam kiheverni), mert a következő lány megérdemli, hogy önmagáért szeressem, ne pedig figyelemelterelésnek használjam.

2017. aug. 9. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!