Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy a nők az exogámia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy a nők az exogámia miatt akarnak néger férfiakkal járni?

Figyelt kérdés

Rátaláltam egy jó férfioldalra. (ferfihang.hu) Ott nagyon okosan elmagyarázzák azt hogy miért nincs nagyon sok férfinak barátnője. Ott írják hogy minden nő ösztönösen vonzódik az idegenekhez mert egzotikusak. Ezt hivják exogámiának. Ezért van hogy a nők mind néger férfit akarnak. Az olyan átlag pasasokat mint az ottani felhasználók meg semmibe veszik.

Én örülök hogy találtam egy oldalt ahol nőügyekben szakértők mondják el a kellemetlen igazságot. Pl hogy ők miért nem tudnak normális párkapcsolathoz jutni. Másoknak mi erről a dologról a véleményük?

2017. aug. 8. 08:47
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
65%
11-es vagyok. Ja igen most hogy mondod a volt barátnőm is egy néger alfahímmel jött össze amikor szakítottunk. :D hát nem. És pont leszarom, hogy mit írnak frusztrált, elkeseredett férfiak rólam a férfihang.hu-n :D A piros piruládat meg nyomd fel magadnak a szőrös seggedbe.
2017. aug. 8. 13:54
 22/28 anonim ***** válasza:
51%
A kérdező írhatna még, mert ez tényleg jó móka:)
2017. aug. 8. 16:15
 23/28 Sunshinedoll ***** válasza:
81%

Ne legyetek már ilyen egyszerűek...

Mintha ez nem lenne meg más kultúrákban is? Egy halom közel keleti odáig van a szőke nőkért a feketék a fehér nőkért, a fehér nyugati pasik meg az ázsiai nőket fetisizálják állandóan, szóval ne csinálj már úgy, mintha ez egyedül a fehér nők bűne lenne :D

Én nagyon tudok örülni, hogy a nőügyekben ahelyett, hogy mondjuk hiteles forrást olvasnál, mondjuk olyat, amit NŐK írnak (húg-ciiiii), hozzád hasonló agyatlan pasik sopánkodásán csüngsz :D Tapscunami.

Nagyon sok férfinak azért nincs barátnője, mert vagy nem úgy alakult vagy mert nagyon sok pasi a személyiségébe tuszkolta a f-szt, nem a nadrágjába.

2017. aug. 8. 18:14
 24/28 anonim ***** válasza:
65%

Na mámeg a fütyizörej.

Piros pirula, game, pua meg stb...

Csak az ostoba nőket lehet játszmázással, piros pirula f....ággal megfogni.

Ne olvass ostoba nőgyűlölőket, mert kimossák az agyad ès egyedül maradsz.

2017. aug. 8. 20:52
 25/28 anonim ***** válasza:
Te egy nèger nő vagy. Szerintem.
2017. aug. 8. 20:59
 26/28 A kérdező kommentje:

[link]

És ehez mit szóltok?

2017. szept. 2. 10:43
 27/28 Mojjo ***** válasza:
56%

@26: Mielőtt bármit is szólnánk rá, azért azt jegyezzük meg, hogy te egy árva szót nem szóltál kismillió hozzászólásra, érvre, meglátásra, amit felhoztak neked. Nem igazán világis, hogy miért kéne ezek után nekünk bármihez bármit szólni, hisz jól láthatóan teszel mindenre, amit írunk.

Ezek után nézzük a cikket. Nem garantálom, hogy végig fogom bírni idegekkel, de kezdjünk bele.

Ha egy populációval kapcsolatos általános trendre, vagy trendek változására vagyunk kíváncsiak, és arról szeretnénk beszélni, a legelső, amit teszünk, hogy megnézzük, mennyire valós ez a jelenség egyáltalán. Kutatunk, statisztikákat készítünk, vagy keresünk fel, ahol nagyszámú, megfelelően véletlenül kiválasztott egyeden vizsgálhatjuk ezt az egészet. Hiszen akarunk kontrollálni korra, szocioökonómiai státuszra, akármire - ez az alapja annak, hogy bármi következtetést levonhassunk, sőt, a jelenség létét egyáltalán megállapíthassuk. Ehelyett mit látunk? Hát, az ő ismerősi körében ez meg ez van. Meg hát csak szét kell nézni. Komolytalan :D Nehéz röhögés nélkül megállni. Te tudományosságot lebegtetsz egyfolytában. Ez olyan távol áll tőle, hogy ennél távolabb a Hihetetlen magazin meg az Ezo tv sem állhatna.

Ezek után mindenféle alap nélkül próbál tovább építkezni. Megint jön az ő nőismerőseivel, és hogy ezek ezt meg azt mondták. Egyrészt hiszi a fene. Másrészt a teljes európai női nemre levonni következtetéseket, mert a nőismerősei közül páran ezt meg azt mondták, olyan szinten fals, komolytalan, nevetséges, hogy nem is tudom, mit kéne ezzel kezdeni. Nekem vannak nőismerőseim. Barátaim. Nem kevesen, sőt, igen sok. Egyetlen egy sem választott párt úgy, meg mondott olyanokat, mint az ő állítólagos ismerősei. Na, most ilyenkor mi van? Írjak egy cikket, hogy a jelenség nem létezik, mert körülöttem nem csinálnak ilyet? :D Érzed, hogy ez a fajta "kutatás" mennyire nem ér semmit?

Tulajdonképpen arról szól a cikk, hogy ő kitalál egy jelenséget "én ezt látom, tehát ez általános" alapon, majd kitalál mindenféle magyarázatokat hozzá, ami jól hangzik. Neki. Ennél gyengébb és szánalmasabb írást ritkán látni. Az pedig, hogy te tövig benyeled, a te racionális gondolkodásra való képtelenségedet mutatja, meg azt, hogy nagyon szeretnéd másra kenni, hogy béna vagy a csajozásban Nehéz elfogadni, hogy magunkban is kereshetnénk a hibát, ugye?

2017. szept. 2. 11:32
 28/28 anonim ***** válasza:
55%

Hol vannak a cikkhez tartozó források, statisztikai adatok, komoly kutatási anyagok?

Ja, hogy az ő ismerősi körében.... lol. Nekem van pár férfi ismerősöm, aki ázsiai lánnyal van kapcsolatban, mindjárt nyitok egy blogot, és odaböfögöm, hogy az európai pasiknak úgy általánosságban márpedig az ázsiai csajok kellenek, a hasamra csapok és még valami általam tákolt indokokat is köhögök mellé, és elkezdem linkelgetni mintha nem lenne holnap, mint tudományos tényt... Te komolyan tudnál venni egy ilyen baromságot? :D

Az egyetlen, amiben szerintem jobbak átlagban a külföldi pasik, az az élethez való hozzáállás. Bárhol jártam a világban, mindenhol pozitívabbak voltak az emberek (szóval a pasik is), mint itthon.

Természetesen átlagról beszélek, magyar párom van, aki pozitív, és semmi ilyen probléma nincs vele, viszont döbbenetes, hogy nálunk hányan siránkoznak 24/7, másokat okolnak, stb (pl te is épp ezt teszed)

Értem én, hogy egyszerűbb bűnbakot keresni, és azt szidni mint a bokrot, most hogy ezek épp a nők, a zsidók, a migránsok, a gazdagok, a szegények, a keresztények, a vörös hajúak, a macskatartók, vagy gyíkemberek, az tökmindegy, a hatás ugyanaz: megnyugszik a kicsi lelked, hogy nem te vagy a hibás, csak a csúnya gonosz világ kib--ott veled :( Te jó vagy így, a tökéletes lény vagy, az igazság bajnoka, másoknak kéne változni. Teljesen jó, megnyugszol tőle, kellemesebb, mint önmagadat okolni.

Viszont van egy rohadt nagy hátránya ennek az egésznek: SOHA nem lesz tőle jobb. Nem fog a világon mindenki megváltozni miattad. Tegyük fel, hogy igazad van, és mondjuk minden magyar nőnek arab pasi kell. Hogyan tovább? Mit kezdesz ezzel? Jobb lett neked attól, hogy beigazolódott amit írtál? Előrébb vagy az életben? Nem.

Mondjuk ha összekapnád magad, kihúznád a fejed a s--gedből, és normális lennél, akkor nem menekülne előled sikítva az összes nő, aki megismer és meglátja hogy milyen vagy belül.

Nehezebb változtatni magadon, mint ilyen retardált oldalakon keresni az önigazolást és ujjal mutogatni másokra, ellenben a végeredmény akár az is lehet, hogy lesz egy boldog párkapcsolatod.

Te tudod, melyik éri meg neked...

2017. szept. 2. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!