Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs egyedülálló nő?
A nőkre szünet nélkül nyomulnak a férfiak, így még vége sincs egy kapcsolatnak, már megvan általában a következő jelölt, de ha nincs, akkor is ott terem azonnal több tucat jelentkező minden valamirevaló nő esetén. Manapság az internet annyira megkönnyíti a nők dolgát, hogy tényleg csak annak nincs párja, aki valamilyen oknál fogva nem akar.
Ezzel szemben a férfiak többsége nulláról indul, hónapokig/évekig kereshet olyan nőt, aki szabad és legalább elfogadható, millió elutasítás után, ki tudja mikor jut el odáig, hogy ismét párja legyen.
Szal a legtöbb nő egyik férfiról a másikra vált, néhány napos, max. hetes különbséggel. Nálam is az összes volt csajom egy héten belül már új baráttal járt, így megy ez náluk.
Kijavítom a kérdésed:
"Nincs egyedülálló bomba nő, aki beéri egy kis nyafogó senkivel?"
Na így már rendben van.
És hogy válaszoljak is rá, nincs.
jól látod a helyzetet.
a nő olyan mint a parkoló, a normális mind foglalt, a többi megy nyomorék,vagy fizetős.
:D
Pontosan ebbe futottam én is bele. társkeresőkön pl fűzöm a csajt egysze rbenyögi, hogy igazából nekiv na ám valalkije, és nem si tudja cska unlaoműzés neki ez az egész...mondom a****nyád.
vannak azonban normálisok is..csak nehéz megtalálni, és átlagosan 1 hét alatt törlik is magukat mert napi 50 levélre meg erőszakoskodó f/*/szkalapokra akik vannak fent nem kíváncsiak ennyi.
Élőben még én sem ismerkedtem olyannal aki kimodnta volna h nincs senkim. vagy egy kavaró ex, vagy egy szexkapcsolat, vagy egy alakuló dolog mindig volt, amiért én parkolopályára kerültem.
De neten is igaz ez úgy a 95%-ra.
szóval gatyát felköt, siránkozást befejez, elmegy edzeni, stílust ruhatárat vált, összeszedi magát, és nem picsog, hanem férfiként viselkedik.
ennyi a képlet,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!