Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan nőkkel, akik nem isznak?

Figyelt kérdés

Mindenkinek van olyan dolog, amitől zsigerből undorodik, sok nőnek pl. a hosszú haj. Nekem az az alkohol.

22/F

2017. aug. 6. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Az kérlek a te dógod, hogy te mire vagy háklis.

Az övé meg az övé.

Akkor TE nem iszol egy kortyot se, oszt jónapot.

2017. aug. 6. 23:32
 12/17 A kérdező kommentje:
És ez hogy releváns ide? Nyilván nem jövök össze valaki olyannal, aki valami olyat csinál, amitől undorodom, ahogy mástól se várok ilyet.
2017. aug. 6. 23:53
 13/17 anonim ***** válasza:

Úgy kérlek, hogy a fóbiád egyedül a te bajod.

Nem lehet másé.

2017. aug. 7. 00:19
 14/17 anonim ***** válasza:
Bármiféle beszólogatási szándék nélkül, puszta kíváncsiságból kérdezem: miért gyűlölöd ennyire az alkoholt?
2017. aug. 7. 02:19
 15/17 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekelne. Mármint, hogy miért undorodsz az alkoholtól.
2017. aug. 7. 02:39
 16/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, egyszerűen degeneráltnak tartom.
2017. aug. 7. 10:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Azt megértem, hogy nem akarsz olyat aki rendszeresen iszogat meg partizik, de az miért zavar ha alkalmakkor megiszik egy pohár bort vagy pezsgőt? Te miért undorodsz attól, hogy ő miből iszik egy keveset? Nem lesz tőle részeg...
2017. aug. 7. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!