Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerkedhetnék olyan nőkkel, akik nem isznak?
Figyelt kérdés
Mindenkinek van olyan dolog, amitől zsigerből undorodik, sok nőnek pl. a hosszú haj. Nekem az az alkohol.
22/F
2017. aug. 6. 20:34
11/17 anonim válasza:
Az kérlek a te dógod, hogy te mire vagy háklis.
Az övé meg az övé.
Akkor TE nem iszol egy kortyot se, oszt jónapot.
12/17 A kérdező kommentje:
És ez hogy releváns ide? Nyilván nem jövök össze valaki olyannal, aki valami olyat csinál, amitől undorodom, ahogy mástól se várok ilyet.
2017. aug. 6. 23:53
13/17 anonim válasza:
Úgy kérlek, hogy a fóbiád egyedül a te bajod.
Nem lehet másé.
14/17 anonim válasza:
Bármiféle beszólogatási szándék nélkül, puszta kíváncsiságból kérdezem: miért gyűlölöd ennyire az alkoholt?
15/17 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Mármint, hogy miért undorodsz az alkoholtól.
16/17 A kérdező kommentje:
Fogalmam sincs, egyszerűen degeneráltnak tartom.
2017. aug. 7. 10:04
17/17 anonim válasza:
Azt megértem, hogy nem akarsz olyat aki rendszeresen iszogat meg partizik, de az miért zavar ha alkalmakkor megiszik egy pohár bort vagy pezsgőt? Te miért undorodsz attól, hogy ő miből iszik egy keveset? Nem lesz tőle részeg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!