Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/27 A kérdező kommentje:
Trabantot elég megtankolni, máris dupláját éri!
Tudod az sem mindegy hogy milyen tipusu bmw. Ha 10 éves rom bmw, vagy csaladi auto, akkor ugyan ugy nem érsz vele semmit. A normális nőknél meg amugy sem.
2017. júl. 30. 16:50
Meg kéne érteni, hogy az autó csupán egy darabja annak a teljes fegyvertárnak, ami a csajozáshoz kell. Lehet neked egy álomszép SL63-as Mercid, ha egy guggoló mellszobor vagy, esetleg a természet baltával faragta ki az arcodat. Arról már nem is szólva, ha az intelligenciád fordítottan arányos az autó értékével. Hidd el, a gazdagok között is legalább akkora a konkurencia, mint a kevésbé tehetősek között, hogy akkor is valami lecsúszott lotyó jutna neked, aki pár hónap alatt megunná a helyzetet és jó sok pénzzel lelépne. Nem tűnt még fel, hogy luxusautókban szinte mindig jó pasik ülnek (a politikus és vén cégvezető ürgék egy teljesen más kategória) és mindig egy csinos/szép csaj ül mellettük? Az olyanoknak az autó már csak egy sokad rangú eszköz, hogy megszerezzék a csajt. Legfeljebb egy 10 éves Ford Focus-al nem 10/10-es csajt szednének össze, hanem mondjuk 8/10-est. Utálom amúgy ezeket a pontozgatásokat, de gondolom érted?
2017. júl. 30. 16:55
14/27 A kérdező kommentje:
Értem én de ez még mindig csak az elv, a gyakorlatra vagyok kíváncsi.
Tegyük fel, hogy egy +180 magas, korrekt testalkatú és megjelenésű, magabiztos, jó beszélőkéjű, diplomás pasi vagy extrovertált személyiséggel. Van egy +25 millió alapáras prémium autód (BMW, Merci, Audi, Jaguár, Lexus stb.), ami lehetőleg sportkupé, nem pedig egy nagypapa limuzin. Gyakorlati lehetőségek. Attól függően, hogy milyen fajta csajt akarsz magadnak, elmész egy sznob kiállításra/divatbemutatóra vagy szimplán szórakozóhelyre, night clubba. Elmész akármilyen rendezvényre, ahol szép csajok vannak (autóverseny, autós találkozó, kutyakiállítás akármi :D) és ismerkedés során az egzisztenciádra tereled a szót. Az pedig már csak egy kis plusz lesz a csaj szemében, aki jelen példában abszolút nem egy gold digger.
2017. júl. 30. 17:15
16/27 A kérdező kommentje:
Az első értékelhető válasz, köszi!
A napokban megállt mellettem egy béjemvéjs csávó a megállóban (a tetovált karja szépen kilógott az autóból ahogy annak lennie kell) és vagányul megkérdezte, hogy elvigyen-e. Sajnos belőlem kitört a röhögés és csak annyit tudtam kinyögni, hogy "kösz, de nem."
Nagyon szánalmas amikor a pasi a kocsiján és a pénz látszatán kívül semmit nem tud felmutatni (humor, intelligencia, kedvesség, báááármi) és így próbál meg felszedni valakit.
Én a helyedben azért meggondolnám, mert normál nőknél ez nem p.namágnesként hat, hanem elég nevetséges és szánalmas.
2017. júl. 30. 18:09
18/27 A kérdező kommentje:
Tudnod kell, nem a normális nők a célcsoportom, de azért köszönöm a választ!
Csak működnie kell néha az ilyesminek, különben senki sem csinálná.
13-as
Molnár Richárd arcát is "baltával faragták"-ahogyan te fogalmaztál, mégis cicababák feszítenek mellette; sőt, még össze is bunyóznek miatta. :)
2017. júl. 30. 18:44
2017. júl. 30. 18:45
Kapcsolódó kérdések: