Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan oldal, ahol pasik által feltöltött képekre CSAJOK kommentelhetnek/értékelhetnek?
Szóval arra gondolok, hogy bármely csaj (akár anonimként) tetszőlegesen írhat a pasik feltöltött képei alá és más paramétereket is beleértve (magasság, iskolázottság stb.) értékelhetik azt egy skálán, hogy mennyire jó pasi. Ezekről pedig csak az illető pasi tudhat, így a csajok őszintén, közhelyeket mellőzve megírhatják a véleményüket. Tulajdonképpen csak arra lennék kíváncsi, hogy mindent összevetve én hol helyezkedek el a férfitársadalom "ranglistáján" (a korosztályomra vetítve persze).
23/F
donna.hu
Nőként szabadon lehet regisztrálni, de a kamu regeket törlik.
Férfiként a regisztrációval csak a saját profilodat láthatod, módosíthatod, stb. A női tagok szavaznak rád, és tényleg bejutni bizonyos szavazatszám elérése, pontosabban a bejutásra várakozó férfiak között bizonyos sorszám elérése után lehet.
Női regisztráció a belépés után mindenhez szabadon hozzáfér: olvashat, írhat, indíthat új fórumot, szavazhat, stb.
Egymás szavazatait látják a nők is ugyan, de mindegy is, mert egymás között (ugyebár a csak számukra látható fórumokon) úgyis megtárgyalják, hogy kire szavazzanak, és kire nem.
Férfi a beszavazás után is csak megtűrt vendég, olvashatja a nyilvános fórumokat és hozzászólhat, illetve láthatja a többiek szavazatait. (Saját fórumot akkor sem indíthat, és nem is szavazhat férfira.)
Kérdező én pl soha nem éltem (élnék )vissza senki fotójával.
/mondjuk nem is a korosztályod vagyok/
De szerinten a fiatal csajok sem ilyen komolytalanok...
Sok itteni fiúnak ,férfinak elmondtam őszintén a véleményem.
Csak azt nem értem miért kell ilyen sok pasinak a megerősítés vagy bíztatás holott egetverő' provléma nincs a külsejükkel....
Oldalt nem tudok, de ha gondolod, vállalom a diszkrécióval együtt az őszinte, építő jellegű véleményformálást, ha kapok képet. :) Nyilván csak a saját szemszögemből tudok értékelni, de igyekszem úgy megfogalmazni, hogy azzal segítsek is, ne csak ez a "lol, szar vagy, szarnak születtél" szint legyen, amit gondolom, sokan tolnak.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!