Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Palvin Barbara szintű külsejű nő valamint Molnár Krisztián szintű férfi között párkapcsolat elképzelhetetlen úgy hogy a férfinak nincs egzisztenciája?
Én ezt elképzelhetetlennek tartom.
De ami még nevetségesebb, hogy adott egy Molnár Krisztián kinézetű férfi, aki olyan nőre vágyik esetleg mint Palvin Barbara. Aztán fel van háborodva, ha Palvinnak nem kell. De még a Molnár Krisztián külsejűnek is szép kellene, akkor miért van kiakadva ha a szépnek is a szép kell?
Mindegy, elkalandoztam, igazából nem is ez volt a kérdés.
Szerintem ez a két véglet nagyon szélsőséges példa, a két említett személy között szerintem lehetetlen, hogy párkapcsolat alakuljon ki.
A csóró rosszfiú külsőre minimum fehérneműmodell vagy "latinos szépfiú".
Btw nekem nem esetem PB (igen, tudom, nagyképűen hangzik, de nem jön be), és nem nézek úgy ki, mint a csákó, szóval fogalmam sincs.
Szerencsére nem fenyeget az a veszél, hogy valami túrán, vagy színházban összefussak PBarbival, így nem is elmélkedem túl sokat azon, hogy milyen pasi jönne be neki.
Most komolyan, velem van a baj?
Esélytelen és ez így is van jól.
Egy Molnár Krisztián szintű férfi sosem tudná az önbizalmát és az önbecsülését feltornászni egy Palvin Barbi szintű nőhöz.
A válasz egyszerű, az önbizalom belülről építkezik, és nem abból, hogy milyen szép, dekoratív párod van.
#15: Hogy jön ide az önbizalom? Ismerek rosszul kinéző srácokat, nagy önbizalommal. Alig érdekelnek valakit, jól kinéző lányokat meg nem. Kb. mindenki kiröhögi őket a hátuk mögött, hogy mit gondolnak magukról.
Lépjünk már túl azon, hogy az önbizalmon múlik a dolog. Az önbizalmon ÉS még egy csomó tényezőn.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!