Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, hogy azért nincs párom 1 éve, mert kb 1 éve durván meghízott a fejem? 33 F. Azelőtt sok barátnőm volt, de olyan pufók fejem lett, hogy nem bírok a tükörbe nézni.
Ha valaki azt hinné, hogy kövér vagyok, akkor nagyot téved. Télen híztam vagy 3 kilót, addig sem voltam egyáltalán még csak túlsúlyos sem, nem hogy kövér. De 5 hónapja konditerembe járok, felszedtem 7 kiló izmot, max 2 kiló felesleg van rajtam. A testem nagyon jó lett, sok elismerést hallottam már. Az arcom nem hasonlít a pasaséra, de így kellene elképzelni (na jó, tokán nincs), hogy pufók. Ehhez adj hozzá egy kellően kigyúrt testet, hason max fél kiló, plusz máshol megint 1.5 kiló (lábakon) felesleggel.
Nem lenne egyszerűbb képet feltenni magadról ?
31/f
Leírtak alapján teljesen jó lehetsz, ha husibb lennél, még úgy is... Nekem pont az olyasmi pasik jönnek be, akik nem barbiefiu arcúak.
Írhatnál privátban... :)
#3 vagyok, szólíthatsz Enikőnek. :))
23N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!