Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az itt lévő hölgyek szerint nem számít az anyagiasság ismerkedéskor, akkor a Wartburgommal is tudok csajozni, és kőművesként is lehetek a lányok zsánere?
Gondjaim akadtak a társkeresésben.
Hiába van egy vályogházam, egy wartburgom, van állásom, kőműves vagyok, még sem elég ez az egzisztencia a nőknek.
Fenn voltam több társkeresőn, de semmi.
Pedig leírtam őszintén ki vagyok, mit csinálok, milyen párt szeretnék.
Raktam ki képet az autómról, meg a házamról, mint ahogy sokan csinálják.
Csak ők nagyobb értékű házról meg autóról teszik ugyanezt.
Biztos,stabil állásom van.
Akkor ezek szerint még sem ezek az értékek kellenek a nőknek, vagy én választok félre már vagy 5 éve?
Ha szórakozóhelyen próbálkozok ott is hasonló a helyzet, ha kimegyünk a lánnyal és meglátja a kocsim(amit én nagyon szeretek), már bele sem akar ülni és lekoptat.
Hölgyeim, akkor mégis nektek mi a fontos ha ismerkedtek társkeresőn, vagy szórakozóhelyen?
Szerintem egy kőműves simán keres többet mint egy könyvtáros :D
Üdv: Egy könyvtáros
Nos Kérdező, ez az, amire a sületlenségeiket mantrázó lányok nem tudnak már mit mondani, és elkezdenek fröcskölődni. Ebből is láthatod, mennyire hihető az az álláspont, hogy nemszámítanak az anyagiak.
A másik ilyen ökörség, amit mindig felhoznak, az a kémia. Amikor megkérdezem, hogy ha ennyire fontos a kémia, hogyhogy léteznek netes kapcsolatok meg chatszerelem is, és erre mindig kínos magyarázkodás, köpkölődés meg moderáltatás a válasz :DDDDDDDDD
"Mindenki a saját szintjének megfelelő párt keressen magának. "
"Ismeritek a mondást: szőr a szőrrel, selyem a selyemmel."
Semmi gond, de akkor az 500 tonnás Kirov reporting betonpillangónak se kelljen izmos kisportolt testű jóképű fazon. Majd akkor lehet idézgetni ezt a mondást.
Persze, értettem, ne haragudj, csak nekem mulatságos volt hogy a mi fizunkhoz viszonyítasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!