Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha az itt lévő hölgyek szerint...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az itt lévő hölgyek szerint nem számít az anyagiasság ismerkedéskor, akkor a Wartburgommal is tudok csajozni, és kőművesként is lehetek a lányok zsánere?

Figyelt kérdés

Gondjaim akadtak a társkeresésben.

Hiába van egy vályogházam, egy wartburgom, van állásom, kőműves vagyok, még sem elég ez az egzisztencia a nőknek.

Fenn voltam több társkeresőn, de semmi.

Pedig leírtam őszintén ki vagyok, mit csinálok, milyen párt szeretnék.

Raktam ki képet az autómról, meg a házamról, mint ahogy sokan csinálják.

Csak ők nagyobb értékű házról meg autóról teszik ugyanezt.

Biztos,stabil állásom van.

Akkor ezek szerint még sem ezek az értékek kellenek a nőknek, vagy én választok félre már vagy 5 éve?

Ha szórakozóhelyen próbálkozok ott is hasonló a helyzet, ha kimegyünk a lánnyal és meglátja a kocsim(amit én nagyon szeretek), már bele sem akar ülni és lekoptat.

Hölgyeim, akkor mégis nektek mi a fontos ha ismerkedtek társkeresőn, vagy szórakozóhelyen?

2017. júl. 20. 11:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehuzzatok itt a kőműveseket na szép mondhatom :))
2017. júl. 20. 15:49
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem egy kőműves simán keres többet mint egy könyvtáros :D

Üdv: Egy könyvtáros

2017. júl. 20. 16:37
 13/15 anonim ***** válasza:
Épp azt írtam, hogy nem számít. Én tanár vagyok és egy buszsofőr jobban keres nálam. És akkor mi van? Pont, hogy nem a pénz a lényeg, hanem műveltség, intelligencia, közös érdeklődési kör stb. Tehát én nem anyagiasságból nem randiznék vele, mint írtam. De ha ő úgy fogja fel, hogy azért mert nem elég menő a kocsija....
2017. júl. 20. 16:43
 14/15 anonim ***** válasza:
36%

Nos Kérdező, ez az, amire a sületlenségeiket mantrázó lányok nem tudnak már mit mondani, és elkezdenek fröcskölődni. Ebből is láthatod, mennyire hihető az az álláspont, hogy nemszámítanak az anyagiak.

A másik ilyen ökörség, amit mindig felhoznak, az a kémia. Amikor megkérdezem, hogy ha ennyire fontos a kémia, hogyhogy léteznek netes kapcsolatok meg chatszerelem is, és erre mindig kínos magyarázkodás, köpkölődés meg moderáltatás a válasz :DDDDDDDDD

"Mindenki a saját szintjének megfelelő párt keressen magának. "

"Ismeritek a mondást: szőr a szőrrel, selyem a selyemmel."

Semmi gond, de akkor az 500 tonnás Kirov reporting betonpillangónak se kelljen izmos kisportolt testű jóképű fazon. Majd akkor lehet idézgetni ezt a mondást.

2017. júl. 20. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze, értettem, ne haragudj, csak nekem mulatságos volt hogy a mi fizunkhoz viszonyítasz :D

2017. júl. 21. 07:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!