Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek melyik a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek melyik a legjobb társkereső oldal, ahol nem csak a szexre mennek az emberek, hanem komoly kapcsolatra is? 20/L

Figyelt kérdés
Mindenki a Tindert mondja... de nekem az olyan nemgyerebe. Sok rosszat hallani róla, pl nős férfiak vannak fenn meg ilyenek. Plusz én mindig is társkereső ellenes voltam, nekem fura hogy egy pasi velem beszélget,teszi a szépet, miközben 5 màsik csajjal is ugyanezt csinàlja egyszerre.
2017. júl. 20. 07:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szar az összes, egyetértek az előttem szólóval. Esélyed csak akkor van kapcsolatra, ha lány vagy, vagy ha extrém jóképű, máskülönben csak csalódni fogsz folyamat.

Felejtsd el őket, Kérdező, egyik se ér kalap szart se.

2017. júl. 20. 22:55
 12/13 mikeXxX ***** válasza:
Érdekes én komoly kapcsolatot kerestem és jött is jó pár ismerkedés de amikor viszont férfiként találkoztam azzal hogy sok ott a defektes sérült nő kb 40% aztán 50% csak szexet akar és talán 10% a használható kategória na akkor én is besokaltam és töröltem magam . 38f ui : üzenem az egyik választ adó embernek hogy nem minden ember selejt aki ott van csak van akinek erre van csak ideje és kevés a környezete ismerkedésre .
2017. okt. 12. 20:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem az elittárs jött be nem csak diplomások vannak ott
2017. nov. 28. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!