Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony macis nem helyes pasiként érdemes csinos lányoknál próbálkozni, összejöhet előbb utóbb úgy hogy nem fogyok le?

Figyelt kérdés

Tudom miért nem saját kategóriámban keresgélek, miért nem fogyok le, sportolok, legyen gazdag stb..

Ezeket tudom és nem erre vagyok most kíváncsi......hanem arra hogy összejöhet ez egyáltalán vagy teljesen felesleges energia befektetés mert csak megaláznak max.

2017. júl. 18. 07:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagy fogyj le, vagy fogadd el, hogy egyedül maradsz, vagy bízz a nagyon ritka szerencsében, de akkor sokáig fogsz várni. És ne gyere azzal a hülye dumával, hogy a pasik vizuálisabbak, mert ez nem igaz.
2017. júl. 18. 10:22
 12/14 anonim ***** válasza:
A remény hal meg utoljára...próbálkozz haver!!!
2017. júl. 18. 11:33
 13/14 anonim ***** válasza:
Elől megy a tintahal, a remény hal meg utoljára.
2017. júl. 18. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem érdemes.
2017. júl. 19. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!