Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiatal férfiak többsége magas (180 cm feletti) és izmos sportos?
A többségről nem tudok nyilatkozni, csak magamról, mivel én a nőket lesegetem, nem a férfiakat.
Fiatal vagyok (41) 183 cm magas, izmos, de kissé túlsúlyos. Ha a birkózás sport, akkor sportos vagyok, ha csak az atlétika, akkor nem. Sok férfi ismerősöm van 165-190-ig. Egyiknek sincs barátnője/felesége. Remélem megnyugtattalak, kedves kérdező.
A legtöbb férfi, akivel találkozom, minimum 170 cm magas, de inkább magasabb, a velem szembejövőkkel készített teljesen szubjektív és legkevésbé sem empirikus tapasztalataim alapján én is olyan 180 körülire tenném az átlagmagasságot. Nyilván látok magasabbat is, alacsonyabbat is, de az átlagot kb itt lőném be, igen.
Az meg ruhában nem mindenkin látszik, hogy mennyire sportos. Egyetértek a korábbiakkal, a sportos nem egyenlő feltétlenül az izompólós kigyúrt állatokkal, a testépítés is egyfajta sport, de nem az egyetlen, millió más fajta testmozgás is létezik, amivel az állóképességét, izomtömegét, erejét, ruganyosságát növeli az ember. De azért sokan vannak az általad leírt magasságban, akik nem túlsúlyosak, szóval ebből a szempontból is lehet igazad.
én is 176 cm-s átlagmagasságot olvasok, továbbá:
"Az Obesity Update 2017 című tanulmány szerint az elhízottak aránya az Egyesült Államokban, Mexikóban, Új-Zélandon a legmagasabb, a dobógóról éppen lecsúszva
a negyedik helyen áll Magyarország.
A jelentés szerint a 5 évesnél idősebb magyar lakosság 30 elhízott. A fiataloknál sem sokkal jobb a helyzet"
Részemről azt tapasztalom, hogy az újabb generáció tagjai egyre magasabbak és izmosabbak.
Közel 10 éve dolgozom tanárként, 182cm magas vagyok, az első években a diákok többsége alacsonyabb/közel azonos magas volt, mint én. 4-5 éve megfordult a világ, egyre többen 190-210cm magasságú diákom és még növésben vannak.
Idén több olyan "kisdiák" is volt, akik testépítésre naponta több időt áldoz, mint amennyit hetente a tanulásra fordít.
46 fiú diákból 5-en voltak nálam látványosan alacsonyabbak, 2-en kb. azonos magasságúak, a többiek között pedig tömegével akadt, aki 1-2 fejjel leköröz, ez sajnos a fegyelmezést is látványosan nehezíti!
18 évesek érettségiző diákok közt dolgozom, szóval erről tudok nyilatkozni. Az átlagmagasság úgy 180cm körül van, a testsúly kérdés nagy eltéréseket mutat, de az elmúlt 10 éves statisztika alapján egyre vékonyabbak a fiúk.
Manapság a 46-48 férfi méret az átlagos, régebben ez inkább 48-50 volt. A vékony, szálkás kinézet a menő, ehhez nem kell sokat sportolni, elég a gyakori mozgás és az alacsony kalóriabevitel.
Amikor mi voltunk érettségizők egészen más volt a módi, 25 évvel ezelőtt mi bu..snak tartottuk azt, ami manapság menő, a divattervezők teljesen kifordították a férfiasság fogalmát. Úgy gondolom, hogy egy egészséges, sportos 180cm férfinek 80-95kg körül van az egészséges testsúlya, de manapság inkább a 70kg jellemző. Ezt is lehet sportosnak nevezni, de nekem inkább a vézna szó jut eszembe róla, mert egy ilyen magas Nő is majdnem ebbe a kategóriába tartozik és egy pasi izom és csontsűrűsége sokkal nagyobb a Nőkénél.
#17-es istenien leírta a lényeget. Átlag magasság kb 178 cm, de vannak kisebbek, elég sokan... ők a kis segdugaszok, meg vannak a nagy égimeszelők, ők olyan 2 méter körül vannak és gyakran nagyon soványak, főleg fiatalon.
Így van, hogy a mai fiatalok gyengék és ez menő is. Vékonyak, láthatóan nem használják, nem edzik az izmaikat. Ez legyen az ő problémájuk. Vannak testépítők a fiatalok között, köztük is vannak vékonyak, izmosak és kövérek is. függően attól, hogy kinek milyenek a természetes adottságai. Sportos alkatért, azaz némileg látványos izomzatért azért rendszerint tenni is kell! Az izmokat nem a szél fújja ám oda, az nem nő oda magától, azért tenni is kell! Csak a mai playstation-ös fiatalok nagyrésze pont nem szeret sportolni. Szóval döntően alulfeljlett izomzattal rendelkeznek, de ez nem is baj nekik, mert egyébként is ez most "menő".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!