Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy sosem lesz emiatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy sosem lesz emiatt barátnőm? :/

Figyelt kérdés

Az a gond hogy sosem volt még barátnőm, se csók, se ölelés, semmi.:(

Barátaim sincsennek, az a baj hogy nem tudok ismerkedni, mert nem vagyok beszédes, és nem járok bulizni ahol tudnék ismerkedni...

Lehet hogy ha így folytatom sosem lesz barátnőm? Pedig már nagyon szeretnék barátnőt.

20 éves fiú vagyok.

Köszönöm a válaszokat!

2017. júl. 17. 09:52
 1/8 anonim ***** válasza:
ha szeretnél, akkor tegyél érte
2017. júl. 17. 09:54
 2/8 anonim ***** válasza:
sosem lesz, az a gond, nem tudok, nem vagyok.. hallod magad ember?
2017. júl. 17. 09:57
 3/8 anonim válasza:
Nem lesz. De te lehetsz egy férfi barátnője, csak pucsítanod kell neko.
2017. júl. 17. 10:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Ugyan már beszélsz már marhaságot, de hogy szerezz is barátnőt ahhoz sokkal nyitottabbá kellene válnod. Kezdetben ha neked könnyebb, meg talán kevésbbé frusztrált, neten arc nélkül kezdj ismerkedni. Vicces, odafigyelő, kedves férfiak sokaknál egy jó kezdőpont (persze ez nem általános recept), lényeg hogy add magadat.
2017. júl. 17. 10:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Egy ismerősöm 27 éves most jött össze életében először nővel. Még van esélyed, amíg élsz addig van.
2017. júl. 17. 11:01
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 24 évesen jöttem össze életem első nőjével és hidd el nekem én már feladtam a dolgot és amikor már nem is számítottam rá akkor találtam rá.

Én középsulis koromban jártam el társasággal meg sok lányt megismertem, de egyik sem akart tőlem semmit, pedig nagyon sokat ismerkedtem! Belőlem ez váltotta ki hogy visszahúzódó és csendesebb lettem és az önbizalmam a mélypontra zuhant. Aztán amikor elmúltam 20 éves, a barátaim eltűntek az életemből, én meg munkából, munkába jártam meg tanultam is mellette. Aztán amikor egyre több kudarc ért mert én már az internetes társkeresőktől kezdve már mindent megpróbáltam de nulla sikerrel akkor feladtam a dolgot és beletörődtem hogy egyedül fogok megdögleni.

Aztán egy napon gondoltam egyet és egyedül lementem a közeli tópartra a kutyát megfuttatni, meg már rég is jártam arra és ott séta közben találtam rá életem szerelmére. Egyáltalán nem számítottam erre, totál véletlen találtunk egymásra. Ő is ott sétált, éppen fotózni akart, mert ez a hobbija és nagyon ügyes benne. A kutyusom megtetszett neki, és meg akarta simogatni, én meg engedtem neki, és elkezdtünk beszélgetni amivel rögtön elrepült 2 óra, aztán felvettük egymással a kapcsolatot és találkozgatni kezdtünk, majd mire észbe kaptam már rég együtt voltunk annyira gyorsan történt, de nagyon megszerettem őt. Persze sokáig bennem volt a tüske még a legelején hogy még szűz vagyok és minden új nekem, meg hát féltem attól hogy ki fog nevetni vagy nagyon lefog nézni. Aztán végül alaposan átbeszéltük a dolgokat és én mondom ennyire megértő, kedves, türelmes, nőről álmodni sem mertem.

Sokan mondják hogy a szerelem akkor jön amikor egyáltalán nem számítunk rá, és ez teljesen igaz.

2017. júl. 17. 11:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Keress nem beszédes lányokat. Ők is nem beszédes fiúkat akarnak. És nem beszédes helyeken fogod megtalálni őket, mint pl itt gyaxin
2017. júl. 17. 12:21
 8/8 anonim ***** válasza:
1# - es elmondta a sommás véleményemet! Ha ezen siránkozol , de semmit nem teszel, jó eséllyel így is marad. Ha azt akarod, hogy ne így legyen, az is csak rajtad múlik...lassan lépj ki a komfortzónádból, és meglepő dolgokkal fogsz találkozni...
2017. júl. 17. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!