Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik, hogy egy felnőtt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy felnőtt, okos, intelligens, megfelelő önbizalommal rendelkező, udvarias férfi nem mer lépni egy nő felé?

Figyelt kérdés
Mi lehet az oka?
2017. júl. 14. 10:30
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Én pl 1 éve nem lépek egy nekem nagyon tetsző nő felé... De majd egyszer talán :D (vagy nem...)

2017. júl. 14. 12:20
 12/18 Szergej55 ***** válasza:
64%
Mivel nem az intelligencián és az udvariasságon múlik a megfelelő tökösség, ezért simán létezik.
2017. júl. 14. 12:34
 13/18 tuman válasza:
100%
Létezik.A visszautasítástól való félelem nagyon visszatartó tud lenni.Aki tetszik,azelőtt méginkább nem jó beégni.Ezért pl én se merek lépni.
2017. júl. 14. 14:55
 14/18 anonim ***** válasza:

Én is alig várom,hogy már lépjen az illető férfi, mivel én is ilyen beszari vagyok nő létemre,hogy nem merem neki kimutatni azt,hogy mennyire tetszik, nem hogy megemlíteni a dolgot... :( De az is lehet hogy félreértjük a jeleket és sose fog kezdeményezni az illető, mert nem érdekeljük igazán.

Az oka talán az lehet,hogy mégsem tartja megfelelő partnernek a kiszemeltjét, vagy félős,a visszautasítástól fél, vagy nem akar kapcsolatot.

2017. júl. 14. 15:39
 15/18 anonim ***** válasza:

Lehet fél a visszautasítástól, vagy nem biztos benne, hogy neked mondjuk tetszene vagy jó néven vennéd, ha leszólítana.

Én is hasonló helyzetben vagyok, nagyon tetszik egy srác már kb 1 éve, de eddig még nem szedtem össze a bátorságom, hogy én álljak elé. :D Igazából arra várok, hogy ő lépjen.. Nem is a visszautasítástól félek, hanem attól, ha kiderülne, h pl barátnője van. Abba belehalnék :D

2017. júl. 14. 20:13
 16/18 anonim ***** válasza:
Házas,foglalt,nem jössz be neki,ezek kombinációja...A lényeg,hogy ha te kellesz neki,lép.Bármilyen formában is,de cselekszik,hogy vedd a lapot.A múltját meg lezárja.Ha ezek nincsenek meg,nincs miről beszélni.Az kevés,hogy cukin mosolyog.
2017. júl. 14. 20:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy konkrétan nem mer?
2017. júl. 14. 21:58
 18/18 anonim ***** válasza:

17. Igen erre én is kiváncsi lennék,hogy mi alapján gondolod azt,hogy nem mer lépni? Egész egyszerűen lehet csak nem akar lépni.

Amúgy őnbizalomhiányból eredően elképzelhető,hogy valaki nehezen vagy egyáltalán nem lép.

2017. júl. 15. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!