Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a fontosabb egy nőnek a külső vagy a pénz?
Azt vettem észre, hogy a pénzzel lehet kompenzálni a külsőt, de nem minden mértékben. Van az a határ ami alatt a pénz már nem számít. Ismerek egy 26 éves szűz srácot, akinek a segge alá tettek egy 50 milliós budai lakást és ő maga sem keres keveset mivel szoftvermérnök, tudja a franc már hány százezret keres, azoknak évente emelik egy százassal a fizetésüket. De viszont csúnya a feje, alacsony, vézna, semmi izom nincsen rajta és ráadásul csendes is, tehát teljesen ha ránézel akkor az anti-férfi megtestesítője jut az eszedbe. Neki nem jósolom, hogy a vagyona ellenére valaha is lesz nője, viszont ha egy átlagos külseje lenne akkor már igenis sokat emelne egy férfin egy ilyen vagyon.
Szerintetek a külső vagy a pénz/vagyon alapján választanak inkább párt maguknak a nők?
Komolyan srácok, nem unjátok ezeket a kérdéseket hárompercenként feltenni?
N
Miért jön minden lúzer itt a külső + pénz kombinációval?
A szépség még mindig relatív kedves kérdező, attól, hogy valakit lecsúnyázol, még másnak lehet szép.
Én is mondanám látatlanba, hogy egy üresfejű sötét lúzer vagy a kiírásod alapján, de aki ismer téged, az lehet, hogy az ellenkezőjét fogja bizonyítani.
Az anyagiasak az anyagiak szerint, a hétköznapibb emberek a külső ÉS belső alapján választanak!
Azért kettes, mert a BMW gumiján nincsen belső :D
30/f
3as
Tudtad értelmezni az utolsó mondatomat, vagy visszaküldjelek általános iskolába, ahol tudnak téged korrepetálni mondatértelmezésből?
"Miért jön minden lúzer itt a külső + pénz kombinációval?"
Erre akart egy agyzsibbasztó sziporka lenni, de látom nem tudod értékelni. Elnézést kérek :,(
30/f
Nem tudom, minek kell mindig megkérdezni.
Ha azt mondjuk, hogy a külső, akkor egyből kigyúrt, jóképű srác lesz belőled?
Ha azt mondjuk, hogy a pénz, az öledbe hull 100 milliárd Ft, és mehetsz vele csajozni?
Sőt, az az igazság, hogy egy normális kapcsolatban nem ezek számítanak, csak a felszínes emberek választanak kizárólag külső és anyagi helyzet alapján. Mondjuk te sem lehetsz különb. :) Azok alapján, ahogy az informatikus barátodról beszélsz.
21/L
Az a baj, hogy az itt levoknek, kell valami indokot talalni, miert sikertelenek a noknel, s ez a legegyszerubb, "csoro vagyok es atlagos/csunya s mivel Sose leszek milliomos se jokepu igy miert strapaljam magam." Beismerni azt, hogy osszecsinalja magat, ha meg kell szolitani egy not, azzal osszetorne az egoja. Vagy ha megteszi evente egyszer, s a csajt nem erdekli akkor, meg kiirhatja, hogy o probalkozott is de senkinek nem kell. Bezzeg, a penzes meg a szepfiu.
Kerdezo, szerintem te is tudod a valaszt.. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!