Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiban 180 centi magasság az alacsonynak számít?
Jézusom,Szerbiában laksz,vagy hol?Mert ott számítasz csak alacsonynak kb.
Nekem még picit sok is a 180 cm,mindig is elég volt a 170-175 cm.165 centis lány vagyok és nem is modellalkat.
Ha te juszt is csak modellcsajokra vered a nyáladat,meg is érdemled,hogy egyedül maradj,mert tudják,hogy oda teszik a lécet,ahova akarják,úgyis lesz valami balek,aki el is tartja őket,ha kiöregednek a szakmából.
Legalább van valami szakmád,amivel hülyére keresed magadat,ha ez az igény?Mert ilyenkor ez a minimum.
Nem mondom,hogy a modell csajok közt nincs olyan,aki nem a pénzre hajt,de kb. 100ból 1,ha ilyen.
Ja, a 183 cm magas lányhoz persze, hogy kevés a 180 cmm, és a modellkedéshez is.
176 cm az átlag férfi magasság.
Nagyon unalmas, hogy itt állandóan a külsőre, magasságra fogják a sikertelenséget. Talán máshol kéne keresgélni a hibát.
Csajban meg bőven sok. Minden ember más, nem tudok és nem is akarok más nevében nyilatkozni. Nekem alkatra és magasságra csak annyi az igényem, amit tréfásan úgy fogalmaznék meg, hogy: tudjunk egymásra ugrani sérülések nélkül és tudjak rá felnézni.:)
170 vagyok, egy 165 centis fiú mellettem már furcsa, egy 160 centis lány mellett jobban mutat. Nekem pl a te magasságod tökéletes, tekintve, hogy magasabb vagy nálam. Az alkatodról nem tudok semmit, de nem is volt kérdés.:)
És hozzáteszem, hogy a szerelem sokszor nem válogat, nem minden nő működik úgy, mint én, ismerek magas lányt alacsonyabb sráccal, odáig vannak egymásért. És a magam esetében sem tartom kizártnak, hogy legközelebb úgy hozza az élet, hogy alacsonyabba zúgok bele. Tetszett már meg alacsonyabb srác.
A lánynak lehet, hogy kevés volt ez a magasság, objektíven nézve átlagos férfi magasságról beszélünk. Szerintem nincs okod aggódni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!