Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti találkoztatok már gyakorikerdesek -en megismert személyekkel?
Egy úriember elég idegtépő stílusban anyázgatott, írtam neki, hogy ismerek ilyen embereket, élőben meg menekülnek a lányok elől is. Ez felnyomta az agyát, kénytelen voltam megadni neki a címem, mivel már eléggé kíváncsi voltam, hogy milyen nyomorékról lehet szó :)
10 embert meghazudtoló erőről és félelmet gerjesztő izmokról regélt... erre 4 másik tacskó szerű sráccal megjelenve akart, had ne írjam mit csinálni.
Elég, ha annyit írok nekem nem tacskóim vannak, igaz csak 2db, de egy jól működő csapatot alkotnak:
Ritkán látok síró fiúkat, bevizelni eddig csak részegeket láttam, eddig :)
Én csak az idősebb pasikra tudok férfiként tekinteni. A sors büntetése, hogy itt találtam meg álmaim férfiúját, aki viszont nem hajlandó velem találkozni.
19L
23: ha nem akar veled találkozni akkor honnan tudod, hogy az életben is olyan álom.
Én egyébként mindig 18-22 közötti lányok a futok bele, de minimum 15 év korkülönbség miatt nem mondtam eddig igent a találkozásra, egy lányt leszámítva, de ő meg az igen után gyorsan felszívódott.
EZ nem erősített meg abban, hogy érdemes ilyen korkülönbségnél bármit tenni, manapság ha kiderül, hogy 10-12 évnél nagyobb a difi akkor nem erőltetem a beszélgetést sem.
Két személlyel találkoztam innen. Az elsővel kíváncsiságból, mert annyira felidegesített a szöveg, amit a nőkről nyomott egyfolytában, hogy meg szerettem volna nézni élőben, hogy lássam, tényleg vele van-e a gond vagy a nőkkel:D
A második illetővel pedig azért találkoztam, mert levelezés során nagyon megkedveltem és kiderült, hogy egy városban élünk, így kézenfekvő volt a dolog. Fél éve járunk:)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!