Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti találkoztatok már gyakorike...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti találkoztatok már gyakorikerdesek -en megismert személyekkel?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, van-e köztetek olyan, aki megismerkedett másokkal a gyakorikerdesek -en keresztül, és akár párkapcsolat, akár barátság született ebből, vagy akár egy randevú.

2017. júl. 10. 19:51
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
51%

Egy úriember elég idegtépő stílusban anyázgatott, írtam neki, hogy ismerek ilyen embereket, élőben meg menekülnek a lányok elől is. Ez felnyomta az agyát, kénytelen voltam megadni neki a címem, mivel már eléggé kíváncsi voltam, hogy milyen nyomorékról lehet szó :)

10 embert meghazudtoló erőről és félelmet gerjesztő izmokról regélt... erre 4 másik tacskó szerű sráccal megjelenve akart, had ne írjam mit csinálni.

Elég, ha annyit írok nekem nem tacskóim vannak, igaz csak 2db, de egy jól működő csapatot alkotnak:

[link]

Ritkán látok síró fiúkat, bevizelni eddig csak részegeket láttam, eddig :)

2017. júl. 11. 05:50
 22/30 anonim ***** válasza:
55%

Én csak az idősebb pasikra tudok férfiként tekinteni. A sors büntetése, hogy itt találtam meg álmaim férfiúját, aki viszont nem hajlandó velem találkozni.

19L

2017. júl. 11. 08:29
 23/30 anonim ***** válasza:
88%

23: ha nem akar veled találkozni akkor honnan tudod, hogy az életben is olyan álom.

Én egyébként mindig 18-22 közötti lányok a futok bele, de minimum 15 év korkülönbség miatt nem mondtam eddig igent a találkozásra, egy lányt leszámítva, de ő meg az igen után gyorsan felszívódott.

EZ nem erősített meg abban, hogy érdemes ilyen korkülönbségnél bármit tenni, manapság ha kiderül, hogy 10-12 évnél nagyobb a difi akkor nem erőltetem a beszélgetést sem.

2017. júl. 11. 08:44
 24/30 anonim ***** válasza:
66%
Nem, de én nem is beszélgetek senkivel, nem ismerkedésre használom az oldalt.
2017. júl. 11. 10:14
 25/30 A kérdező kommentje:
Sajnos nem írtam ki a kérdés szövegében, de örülnék, ha egy életkor/nem infót is kiírnátok, az is érdekes információ egy ilyen "felmérésnél".
2017. júl. 11. 11:06
 26/30 anonim ***** válasza:
66%
29F
2017. júl. 11. 11:40
 27/30 anonim ***** válasza:
83%

Két személlyel találkoztam innen. Az elsővel kíváncsiságból, mert annyira felidegesített a szöveg, amit a nőkről nyomott egyfolytában, hogy meg szerettem volna nézni élőben, hogy lássam, tényleg vele van-e a gond vagy a nőkkel:D

A második illetővel pedig azért találkoztam, mert levelezés során nagyon megkedveltem és kiderült, hogy egy városban élünk, így kézenfekvő volt a dolog. Fél éve járunk:)

26/L

2017. júl. 12. 22:52
 28/30 anonim ***** válasza:
62%
Egy pár emberrel beszélgettem már, de a tslálkozás eddig egy lánnyal merült fel komolyabban. Sajnos túl nagy bolt közöttünk a korkülönbség, így inkább elengedtem, nem akartam egy lehetetlen helyzet miatt, hogy csalódás legyen mindkettőnknek a vége
2017. júl. 13. 02:31
 29/30 anonim ***** válasza:
64%
Nem, de az a Brokkoli Remarc regrol jo fej lehetett, vele talalkoznek *~* *~*
2017. júl. 13. 11:23
 30/30 anonim válasza:
Figyelem kérdező! Ez a kérdés nem ide való!
2017. szept. 12. 17:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!