Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves kor felett már tényleg nem játszik ez a "fokozatosan ismerkedős, randizós" dolog, hanem rögtön egyből a szex a téma?
18 éves vagyok és még sosem volt párkapcsolatom, teljesen tapasztalatlan vagyok ilyen téren. Nekem ezzel alapvetően semmi problémám nincsen, egyszerűen így alakult és egyáltalán nem bánom, hiszen nem maradtam/késtem le semmiről, sőt úgy érzem, hogy sokkal jobb mert így legalább már érettebb, felelősségteljesebb vagyok valamint jobban körvonalazódtak a céljaim illetve a személyiségem, értékrendem is stabilabb mint pár évvel korábban. Már jobban nyitok mások felé, próbálok ismerkedni stb., de szembesülnöm kellett vele, hogy a "legenda", amit én eddig túlzásnak éreztem, hogy minden pasi csak a szexre hajt, annyira talán mégsem légből kapott... Eddig egyetlen egy olyan sráccal találkoztam, akiről azt gondoltam, hogy ő tényleg normális, aranyos, értelmes és nem csak a lábaimat szeretné széthajtogatni, de később "felvilágosítottak", hogy ez is egy fajta trükk, kamu és őt valószínűleg ugyanúgy nem én érdeklem.... Efelől egyébként vannak kételyeim mert akkor ennyiből már tényleg senkivel nem lenne érdemes még csak szóba állnom se...de mindegy.
A legtöbb fiú pedig valóban nem udvarol, nem akar ismerkedni stb., hanem ízléstelen módon nyomul és pár percen belül a szexre terelődik a téma, még akkor is, ha csak szimplán a neten beszélünk valami kapcsán. Amikor pedig kiderül, hogy én még nem voltam fiúval és nem is szándékozom rögtön az első adandó alkalommal ágyba bújni, akkor kiakadnak és nem is értik az egészet mert szerintük 18 évesen már túl kellene lennem pár srácon...és különben is milyen gyerekes vagyok. Valamint nekik nincs idejük, türelmük arra, hogy velem szórakozzanak mert nekik már tapasztalt, ügyes lány kell....
Ne értsétek félre, egyáltalán nem bánom, hogy pl.nem sikerült velük összejönnöm, nem ilyen kapcsolatra vágyok és egyébként azt is el tudom képzelni, hogy huszonx évesen már nem egy kis béna tapasztalatlan lányra vágynak, de azért ezen tényleg meglepődtem, hogy mindenkinek csak arra kellek (szerintem ezt sem a külsőm, sem a személyiségem, viselkedésem nem indokolja) és a "rögtön bele mindennek a közepébe" stratégiát alkalmazzák valamint, hogy egy tapasztalatlan, szűz lány akkora teherrel és lemondásokkal jár, hogy nem is érdemes vele kapcsolatba lépni.....
Ez tényleg így van? Ti hogyan látjátok a helyzetet? Tudtok tanácsot adni?
Ja és persze benne van a pakliban, hogy szexuálisan esetleg teljesen tapasztalatlan vagy és ennélfogva ilyen téren "műveletlen" is, azt sem tudod, hogy eszik vagy isszák, gátlásos vagy, mindenre fújogsz, stb... és ez is elég visszatartó lehet ám. Lehet persze, hogy nem így van, de a lehetőség mindig benne van.
Szexuálisan lehet művelődni könyvekből is például, nekem is úgy volt és nem is volt hiábavaló, de sokan nem veszik erre a fáradtságot és csak tapasztalat útján lesz némi fogalmuk dolgokról, aztán meg jönnek a gyakorira kérdezgetni, hogy lehetnek-e terhesek, stb. (szexualitásról szóló könyvekre gondoltam, nem erotikus regényekre)
Kicsit más ha így, felkészülten vágsz neki, mint ha kis esetleg tinilányként.
"valamint, hogy egy tapasztalatlan, szűz lány akkora teherrel és lemondásokkal jár, hogy nem is érdemes vele kapcsolatba lépni..... "
Két szűz barátnőm volt az életemben, az a fura, hogy mindketten már egyetemisták voltak bôven, tehát nem tini koromban történtek. Nem kerestem kifejezetten szűz lányt, de nem is zárkóztam el.
Mindkét lányra hónapokat kellett várnom, de megérte, két szép kapcsolat lett, minden téren megérte várni.
Amit fent írsz kérdező, az annak gáz, aki legkésőbb a harmadik randim már ágyba akar kerülni bárkivel. Hogy sok ilyen van? Kétségtelen.
Extra szánalom válasz egy *sokkal* idősebb szűztől: nehéz ez. Mármint sokan azt hiszik, mint a 9-es (asszem) válaszoló, hogy a tökéletesre vártam. Egyszerűen csak kövér voltam, de nagyon, és nem akartam mutogatni a testem. És ez nem túlmisztifikálás, nekem sem tetszik, hogy ekkora tisztelet vagy mi övezi a szüzességet, DE ha az első alkalommal dugnak beléd valamit, az akkor is fájhat és szorongásra adhat okot, ha 50 éves vagy. És ehhez hozzáadódik, hogy manapság minden gyors és azonnal, és kész a baj.
Kérdező, biztos találni fogsz valakit. Járj nyitott szemmel.
Ejha! Hát nem tudom itt egyes válaszolókba mennyi kultúra szorult,de lehet ezt nem is kéne firtatni...
Szerintek Kérdező,ha te úgy érzed,hogy várni szeretnél a dolgokkal és számít neked az első,azzal akarod akiben megbízol arra várnod kell. Ez nem gond,viszont ilyenkorra már már mindenki fűvel-fával. Ezt kerüld ki... Van olyan fiú is,aki érzelmekre is vágyik,nem csak nyers szexualitásra,csak ők a félénkebb,nehezebben fellelhető réteg. A legtöbb ilyen "nagy macsó" akar mindenkit megfarkalni.
Igenis jó dolog,ha fontosnak tartod,hogy komoly párkapcsolatod legyen,ez fog egy olyan emberhez juttatni a téged szeret,nem azt ami a lábad közt van. Ne add fel! Én sok sikert kívánok neked a továbbiakban és kitartást!
18/L
Vannak sokan, akik tényleg első randin már ágyba bújnak..
De vannak olyanok is, akik komoly kapcsolatot szeretnének és többször találkoznak, randiznak egy lánnyal, mielőtt komolyabbra lépnének.
Én pl a mostani párommal kb 10x randiztunk, mire megcsókolt! A szex pedig még később jött el értelemszerűen.
Komolyan gondoltuk egymással, éreztük,hogy ez más, mint a többi, meg akartuk ismerni a másikat rendesen.
Nekem volt a párom előtt olyan, akivel már első találkozáskor komolyabbra fordíottam a témát..De azoktól nem is akartam semmit.
Szerintem meg kell találni a megfelelő embert hozzá.
És ne hallgas a barátnőid meg akarkik tanácsára. Ha te beszélgetsz, te találkozol egy sráccal, akkor neked kell tudni,hogy olyan, mint a többi, vagy nem.. Te érzed, nem egy kívülálló.
És nagyon nem mindegy,hogy kivel/hogyan szexelsz elsőre.
Én mindenképpen komoly kapcsolatban ajánlom, úgy, hogy szeretitek egymást és figyel rád a srác, nem erőltet semmit..
Pl hallottam olyat barátnőktől, hogy a pasi már az első szexnél be akarta rakni hátulra is a csajnak..
Na az ilyen kanos kis gyíkokat jobb kerülni..
Tényleg olyannal legyél elsőre, aki figyelmes és nem erőszakoskodik.De ez gondolom egyértelmű:D
Nem kell elsietni semmit..
Ahogy azt sem kell elmondani egyből valakinek,hogy még nem voltál pasival
Ha valakivel összejössz,akkor el kell persze, de nem kell egyből ismerkedésnél szerintem
Soha egyetlen partneremtől nem kérdeztem meg hogy hány barátja volt korábban vagy mennyire tapasztalt szexuálisan, csakis kizárólag a hozzáállása és a személyisége izgatott, csakis ez ami számít, ebbe leszek szerelmes. Nem probléma ha valaki szűz, simán kérheti Tőlem, hogy lassabban haladjunk, de ehhez éreznem kell, hogy ő is akar engem és nem szándékosan lassítja a kapcsolatot(nem tesztel). Kérheti hogy legyek tekintettel az összes félelmére, de ha közben nem érezteti azt, hogy ezeket valóban velem akarja átlépni, akkor annak a kapcsolatnak annyi.
A szüzesség nem egy betegség amiből ki kell gyógyulni, az egy pillanatnyi állapot, aminek elvesztése a belépő egy nagyon izgalmas világba, persze nagyon nem mindegy milyen partnert választ az ember ennek felfedezéséhez.
Ha valaki úgy érzi, nem áll készen a szexualitásra, akkor ne tegye, de ha minden porcikája azt kívánja és mégis tudatosan visszafogja,mert úgy nagyobb élvezet lesz, akkor nagyon nagy hibát követ le, mert utólag nagyon dühös lesz magára az elvesztegetett évekért. A szexualitás a felnőtté válás része, kell hozzá egyfajta érettség, tudatosság, önismeret, hogy a megfelelő partnert válasszuk és igazán élvezni tudjuk. 18-20 évesen elég sok barátnőm volt, a mennyiség vitt mindent, de néhány év kellett ahhoz, hogy megtapasztaljam, a minőség a lényeg!!! :)
Egyébként érdekes, hogy mindenki mennyire fél a szüzektől. Lehet, hogy csak nekem voltak túl jó tapasztalataim, de azon kívül, hogy várni kellett az első tényleges együttlétre teljesen jó volt minden. Kíváncsiak, és kiserletezgetőek voltak, figyeltek rám, hogy azért ne fél év cölibátus legyen.
Bár lehet, hogy ebben közrejátszott az is, hogy egészségesen kezelték, hogy bár elmúltak 20 évesek (az egyikük), nem tartották cikinek, nem akarták mindenáron elveszíteni valami egyetemi buliban, vagy kapualjban (tudok ilyet), elmondták időben, de nem mindjárt az első randin.
Mostmár kinőttem abból a korból, hogy szűz nővel találkozzam, de nekem sosem jelentett ez hátrányt, igaz előnyt sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!