Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt ti mivel magyaráznátok, hogy egy csaj nem volt velem hajlandó táncolni egy buliban, de egy 40 körüli csávóval viszont igen?
Figyelt kérdés
Én 21 vagyok, a csaj pedig 18-20 közöttinek tűnt, egyedül a nevét sikerült megszereznem tőle. Többször is odamentem hozzá táncolgatni, de mindig elzavart. Először azt mondta, hogy nagyon jó beszélőkém van, és jól táncolok, de még nincs hangulatban, és egyedül szeretne táncolni, majd fél óra múlva menjek vissza. Többször is még idő előtt odamentem hozzá hülyéskedve, hogy letelt a fél óra, majd a fél óra letelte után szintén. Először simán csak lepattintott, hogy még nem telt el fél óra, aztán amikor tényleg letelt, akkor a barátnőit (akik egyébként dagik voltak, ő viszont nagyon szép vékony csinos visszafogott) küldte rám, hogy nem érdeklem őt, ne nyomuljak, egyszer pedig mér azt mondta, hogy barátja van (400% hogy kamu). Úgy gondoltam, hogy mindegy, van még elég csaj a buliban, úgyse megfektetni akarom őket, csak egy jó táncot valamelyikkel. Az egy dolog, hogy táncoltam is valakivel, akire később rément egy 35 körüli csávó, és engem onnantól le se sz@rt a csaj. Aztán visszamentem ahol a másik csajjal találkoztam, ő pedig egy 40 körüli palival táncolt. És mielőtt azt mondanátok, hogy ronda vagyok... hát nem így van. Miért inkább az idősekkel táncolnak a buliban? Lehet, hogy a látszat csalt, de mindkét csaj okosnak, és visszafogottabbnak tűnt, nem annak a tipikus pénzre hajtó csajnak.2017. júl. 2. 03:14
11/13 anonim válasza:
Mar alapból az kib@ szott nagy gaz, hogy azt mondta menj vissza fel óra múlva 😂😂😂 te meg vissza is mentél, mint egy bábu, akit rángatnak...át ilyeneket mindig elnyomják, meg egy 40eves "sörhasas" is
12/13 anonim válasza:
"mondta, hogy jó dumám van, nevet cseréltünk"
Akkor téged ma már Gizinek hívnak? :-))
13/13 anonim válasza:
Talán.... a férfiakat szereti!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!