Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon gáz vagyok ha csak a szép lányok érdekelnek?
Figyelt kérdés
tehát csak a legszebb csajokkal tudnám elképzelni magam. Ha már nem annyira szép akkor alapból felejtős. Ez az elsődleges szempont nálam. Inkább szüzen haljak meg minthogy egy átlagos/csúnya lánnyal legyek.
23/F
2017. jún. 27. 22:59
11/15 anonim válasza:
Gyerek vagy még, idővel, ha értelmes vagy, változni fog a hozzáállásod. Ha nem, akkor így jártál.
12/15 anonim válasza:
Figyelj a külső nagyon fontos a pasiknak, nekem is és mindenkinek, vizuálisak vagyunk így érnek minket a megfelelő ingerek. De nehogy azt hidd hogy egy 10/10 es nő tudja csak ezt megadni. Rengeteg olyan tulajdonság van ami egyszerűen olyan széppé tud varázsolni egy embert, hogy magad sem hiszed el. Nekem gyönyörű barátnőm van, szerintem mások pontozása is ha már ez számít 10/8 a minimum. De, én nem is ezt vettem benne észre elsőnek, télen ismerkedtünk marhára nem néztem mi lehet a ruha alatt, de a mai napig vannak olyan dolgai, tettei, és színtiszta kedvessége hogy minden nap bele szeretek. Külső alapján megítélni dolgokat ilyen szinten, megfoszt arról hogy meglásd azt amitől valóban boldog lehetsz.
13/15 anonim válasza:
Remélem engem elkerülnek az ilyen felszínes, p*cs "férfiak". 😂😂😂
14/15 anonim válasza:
Remélem a pokolban van külön "szüzen haltak meg" részleg :D
15/15 anonim válasza:
Hmm... a plébános, a szerzetes meg a sok pap mellé küldenéd? o.O (legalább kezetcsókolhatsz a pápának :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!