Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem jön össze a szex? Tényleg hülyíteni és kihasználni kell a nőket, ha egy férfi szexuális kapcsolatot szeretne?
a kérdés egyértelmű. keresem vagyis keresném a szexuális kalandokat de semmi. ahogy kijelentem egy nőnek hogy én bizony le szeretnék vele feküdni egyből behúzza fülét farkát és azzal az indokkal leráz hogy ő bizony csak komoly kapcsolatot keres. persze gyakran tudom róluk hogy ugyanúgy lefekszenek hébehóba valakivel ennek ellenére is.
hihetetlenül fárasztó már ez. szeretnék szexelni és nem úgy hogy fizetek érte és nem is úgy hogy szórakozóhelyen szedek fel egy olyan lányt akinek a sok alkoholtól már minden mindegy. arra vágyom hogy egy lány kívánjon és akarjon ugyanannyira mint amennyire én őt, ez annyira nagy kérés?
mielőtt még valaki belekötne, nem a szupermodell kinézetű lányok után futok hanem gyakran saját szintem alá is próbáltam már adni elég elhízott formátlan lányoknál de persze semmi. ehhez hozzájön hogy nem is vagyok rossz pasi, normális külsővel és arccal rendelkezem, ez az egész viszont oly mértékben betesz mind az egómnak mind a kedvemnek hogy gyakran már falnak tudnék menni. több lányismerősömet is megkérdeztem akik jelenleg nem akarnak még kalandozni sem de voltak kalandjaik hogy saját megítélésük szerint nagyjából mennyi időbe most egy alkalmi kalandot összehozniuk, nagyjából 3-10 percet válaszolt mindegyik. sok lányismerősöm tényleg nagyon csúnya, még én sem kezdenék velük de nekik is gyakorlatilag nehézség nélkül megy a dolog persze nem férfialsó modelekkel.
nem rinyálni akarok de annyira végtelenül igazságtalannak tartom azt hogy nekem többtízezret kell fizetnem azért hogy egy prosti egy órán át elviseljen ahol még azt az érzést sem kapom meg hogy valóban kíván vagy hónapokig vért izzadva rohangálnom egyik nőtől a másikhoz miközben egy lány csettint és ott terem egy férfi. mindkét nemnek vannak ilyen vágyai, a férfiak miért nem élhetik meg, csakis hatalmas anyagi befektetés vagy folyamatos szélmalomharc árán? ez nagyon lelombozó tud lenni.
mit kellene már tennem, lassan minden gondolatom ekörül forog és mással nem tudom lekötni ha mindenhol csinos lányokat látok arármerre megyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!