Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha felregisztrálok egy társker...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezüstkutya kérdése:

Ha felregisztrálok egy társkeresőre nem írnak vissza a nők?

Figyelt kérdés

28 éves állitólag jó képű férfi és kedves ember vagyok.

Ez mért van??

2017. jún. 24. 22:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nekem azt mondták a nők, hogy jó képű vagyok s nekem se írnak...??

Szóval szintén zenész.

2017. jún. 25. 00:08
 12/16 anonim ***** válasza:
Legyél kitartó. 100 levélből 1 mindig célba ér, 5-20 talalatbol egy nyerő lesz. Ez akár 1000 levelet is jelent. A a baj hogy sz.rkupacbol kell válogatni
2017. jún. 25. 06:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Ők nem gondolják, hogy jóképű vagy és mivel nem sikerül beszélgetni velúk így a belső értékeid nem nyomnak semmit a latba. Sajnos ez van.

30/f

2017. jún. 25. 06:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Megnézik az adatlapodat vagy elolvassák egyáltalán a leveleid?

Lehet, hogy csupa inaktív felhasználókra írsz. Melyik társkereső ez?

Ha aktívra írok, ők azért megnéznek, és néha nemleges választ is adnak.

2017. jún. 25. 11:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem írnak vissza. Majdnem mind csak pénznyelő
2017. jún. 25. 11:44
 16/16 anonim ***** válasza:
Hagyjad az egészet semmi értelme a társkeresőknek csak még depressziósabbá teszik az embert. Még az élőben ismerkedés is nagyobb élmény pedig ott akadnak igazán bunkó visszautasítások is míg társkeresőn csak nem írnak vissza legtöbbször.
2017. jún. 25. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!