Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként hol lehet ismerkedni társkereső oldalak helyett?
Figyelt kérdés
Betelt a pohár, ezer év után. Ma kb egy órát pazaroltam el, csakhogy normális, kulturált beszélgetés közbe, benyőgi " a k...a anyad te.csicska g..ci"... szóval időpazarlás. Meguntam, örökre törlöm magam, de nincs más lehetőségem..
Nem részletezem a 90% ban pocsék élményeim. Nem ezért írtam, hogy menjen a fika mika. Biztos mást is érdekel.
Ti hol szoktatok ismerkedni ami nem diszkó, kocsma, fesztivál? Arra is gondoltam, egy ideig le.ojom az egészet. Vagy örökre.
26f
2017. jún. 24. 18:28
11/16 anonim válasza:
Azt, hogy hol és mikor lehet ismerkedni, elsősorban, vagy helyesebben kizárólag az dönti el, hogy nézel ki. A nők ugyanis csak azok a férfiak közeledését tűrik meg, akik külsőre bejönnek nekik, persze ezt nemigen ismerik el és inkább a helyszín/helyzet alkalmatlanságára fogják, ha elküldenek.
12/16 sárga zokni válasza:
sétáltass valami kis cuki-muki kutyát. engem sokan szólítottak le így le az utcán amikor a törpémet sétáltattam. nálam nem ez volt a cél, de működött. :)
13/16 anonim válasza:
Bárhol, az online társkereső oldalakon kívül! A bárhol, fogalmam sincs hol lehet... :(
42f.
14/16 anonim válasza:
Facebook-on, engem ott vadásznak éppen
15/16 A kérdező kommentje:
miért, állat vagy, hogy csak úgy levadásznak?
2017. jún. 25. 14:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!