Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valamilyen férfi 40 éves korában jön haza külföldi munkából, úgy hogy vesz lakást és autót (itthon örökség nélkül hitelmentesen nem lehet átlagbérből), de most kezd bele a párkeresésbe, az már kicsúszik ebből a dologból?
Kérdező, nem a negyven éveseket húzzák le hanem téged, mert gáz a hozzáállásod. És abból is látszik, milyen tuskó vagy, hogy ha egy nő harminc felett boldog házasságban él, akkor azt kérdezed, na jó, de mi lesz öt év múlva?
Tudod, minden ember magából indul ki. Ezek szerint a nő neked csak egy használati tárgy amit valahogy nem tudtál megszerezni külföldön sem. Most hazajössz, villogsz a pénzeddel, és erre valami pénzéhes lányka lehet, hogy ráugrik. Ezek után majd azt fogod mondani, hogy minden nő csak a pénzre hajt. De tudod miért? Mert a normális nők az ilyen mentalitású férfit alapból elkerülik.
lehet szidni a kérdezőt de igaza van abban hogy 30 év felett a legtöbb egyedülálló nő elvált, lepusztult 2-3 gyerekkel isten tudja hány apától, vagy defektes. És a gyerekes nők sem téged akarnak elsősorban hanem a gyereknek egy apát aki megteremti számukra az anyagi biztonságot. Én ezt látom a környezetemben.
Viszont ha kellő mennyiségű pénzed van fogsz találni 20-25 éves "nőt" de az nem miattad fog téged választani hanem a pénzed miatt, ha neked ez belefér akkor hajrá, nekem nem férne bele
Én a problémát ott látom hogy 40 évesen miért kell hazajönni ebbe a retek országba éhezni és nyomorogni?
btw 42 éves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!