Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy normlális 20 éves lánynak miért nincs barátja?
11/22 A kérdező kommentje:
Hogy miért rossz a gyk szerintem mert eddig mindig csak olyan privátokat kaptam fiuktol,hogy küldjek magamrol meztelen képeket vagy még rosszabb..Őszintén még talán egy normális privát levéllel sem találkoztam itt pedig már elég régóta regisztrálva vagyok:D
Hát nem tudom én sosem kértem még mesztelen képeket. Max. 1 profilképet, de azt én is szoktam küldeni, hogy kiderüljön hamar, hogy, bejövünk-e egymásnak. Aztán átterelem a beszélgetést Facebookra, mert ott egyszerűbb beszélgetni. Ha érdekesnek találjuk egymást akkor jöhet egy randevú is (nem vagyok az a hetekig csetelgetős fajta).
A kérdésre válaszolva: lehet, hogy nem jársz elég sűrűn olyan helyekre, ahol ismerkedni lehetne.
2017. jún. 22. 23:54
Mert a "normlális" embereket messzire elkerüli mindenki más.
2017. jún. 23. 00:42
14/22 anonim válasza:
Egyszerű a válasz nem adsz jeleket, nem jársz olyan helyekre ahol szingli (jó esetben) pasik vannak akik barátnőt keresnek vagy csak úgy nézel ki mintha 100%, hogy már van pasid
2017. jún. 23. 00:47
Mert defektes vagy.
Legalábbis ha fiú lennél rögtön ezt mondanák...
2017. jún. 23. 01:46
Mert szerelmes akarsz lenni. Nem? :) legjobb baratnomnek is 20 evesen lett eloszor kapcsolata, pedig szep, okos, jofej, vicces. Sokan udvaroltak neki, de o szerelembol akart osszejonni valakivel. Ket viszonzatlan szerelme volt, es tudta, hogy ha nem erez ugyanigy valaki irant azzal nem jonne ossze. Es 20 evesen lett baratja, elvesztette a szuzesseget, masfel eve egyutt vannak :) jon majd a szerelem ne aggodj ;)
2017. jún. 23. 07:56
Kedves Kérdező!
Lehet, számodra más minőséget jelent a normalitás, mint a többieknek. (Nem bántani akarlak, de kb. 7 db helyesírási hiba van a két és fél soros szövegedben. Ez normális?)
Otthonülő/szociális fóbiás/elfoglalt vagy, nem érintkezel a másik nemmel.
Vmi fel nem ismert tulajdonságoddal/tevékenységeddel riasztod el a potenciális jelölteket.
Még érlelődsz, h komoly kapcsolatod legyen. A karriered fontosabb, mint h legyen körülötted valaki.
stb
Ilyen kevés infó alapján nem lehet pontosan tudni.
2017. jún. 23. 08:20
2017. jún. 23. 09:09
Nekem az tetszik az ilyen kérdésekben, hogy nem volt még pasija, azt sem tudja hogy szerezzen magának, de az itteni "lúzerekkel" azért szóba sem állna, mert ő egy "normális" lány.
2017. jún. 23. 10:05
A választ magadban kell keresned,én is feltehetném hogy én egy 21 éves sokak szerint helyes,kulturált srác miért nem talált még barátnőt.A válasz magadba van,lehet a srácok azt hiszik hogy olyan vagy mint a lányok egy része,vagy valamiből azt szűrik le hogy esetleg zárkózót vagy,a másik lehetőség amibe én is gyakran beleesek,bemesélem magamnak hogy a lány foglalt.
2017. jún. 23. 10:21